Олег Винник носитиме українок на руках у новорічному Вечірньому кварталі

Новий Вечірній Квартал

У понеділок у Палаці «Україна» відбулися зйомки новорічного випуску проекту Вечірній Квартал

Поділитися:

У понеділок у Палаці «Україна» відбулися зйомки новорічного випуску проекту Вечірній Квартал студії «Квартал 95». В ефірі телеканалу 1+1 концерт можна буде побачити 31 грудня.

Разом з улюбленими гумористами телеглядачів на сцені виступали популярні артисти шоу-бізнесу: тренер Голосу.Діти MONATIK, DZIDZIO, Ольга Цибульська, Настя Каменських (NK), Олег Винник і Віталій Козловській.

В одній з гумористичних сценок актори студії «Квартал 95» показали, як святкують Новий рік політики.

«Ви не замислювалися, що буде, якщо Зеленський стане президентом? Він же може заборонити солодощі популярної марки, тому що їх в Росії їли люди, яким заборонили в'їзд до України», - розмірковує Юрій Крапов в ролі Президента України.

Постійний гість Вечірнього Кварталу Валерій Жидков своїми дотепними жартами змусив сміятися весь зал.

«В Європі на внутрішніх рейсах не страшно літати, тому що там при посадці не аплодують. Це ж нормально, коли літаки приземляються», - розповів Валерій про свої страхи.

Особливий ажіотаж серед глядачів викликав виступ вокально-інструментального ансамблю «Тріо Квартет», в якому «квартальці» виконали композицію «Ніч яка місячна».

«На цимбалах - володар Державної премії в конверті Тихон Тихонович Громкий, на бандурі грає Заслужений баяніст Юрій Котикукурузко, за клавішами тричі засинав Микола Щипанович Гуслярідзе, виконує соло переможець конкурсу «Співочий Случ» Жека Співайсмерек», - представили себе артисти.

Улюбленець жінок Олег Винник підкорив публіку не тільки своїми хітами, але і романтичним вчинком. Під час виступу співак підняв на руки дівчину в українському вбранні. MONATIK змусив танцювати весь зал, а співак DZIDZIO на сцені Вечірнього Кварталу потрапив в студію сербського телебачення, де зізнався, що працював на митниці.

«Сегодня до нас приблудился скверноротый горлодрал Дзидзьо. Я ковырнул ваше бельишко и узнал, что за три месячишки на таможне в Краковце можно было настричь много баблишка», - звернувся до співака Євген Кошовий в ролі ведучого сербського телеканалу.

Святковий випуск проекту Вечірній Квартал дивіться в новорічну ніч, 31 грудня, на 1+1. Крім того, на телеканалі відбудеться прем'єра комедії «DZIDZIO Контрабас» і концерту тренера Голосу.Діти-4 MONATIK Vitamin D, зйомки якого проходили 20 жовтня в столичному Палаці спорту.

Новини по темі