Олена Кравець розповіла, як планує зустріти Новий рік

Новий Вечірній Квартал
19:00
Щонеділі

Артистка розповіла, як чоловіки з «Квартал 95» сприйняли її повернення.

Поділитися:

Актриса Студії «Квартал 95» Олена Кравець, яка нещодавно стала брюнеткою, розповіла для Ivona про повернення на сцену Вечірнього Кварталу та як планує зустрічати Новий рік.

За словами Олени Кравець їй не складно було повернутися на сцену гумористичного шоу. Просто до цього потрібно було заздалегідь підготуватися.

Із двійнятами мені допомагають няні. Хлопці з «Квартал 95» із розумінням поставилися до моєї ситуації. Вони старалися мене раніше відпускати й не сварили за запізнення, – каже Олена Кравець.

Над «Новорічним Вечірнім Кварталом» працювали 30 авторівУсі фото: ivona.bigmir.net

У «Новорічному Вечірньому Кварталі» глядачів чекає сюрприз – новий персонаж у виконанні Олени Кравець. За сюжетом номеру, актриса студії «Квартал 95» вийде на сцену босоніж і з короткою стрижкою, як у Надії Савченко.

Олена Кравець переконує, що глядачі можуть взагалі не впізнати її в новому образі.

Для артиста – це комплімент, коли його не впізнають під час виступу, коли зовнішнє перевтілення дає можливість сховатися за маскою героя, – каже Олена Кравець.

Для того, щоб вжитися в роль, Олена Кравець слухала та дивилася відео з Надією Савченко, шукала особливості її мови, манери поведінки, міміки, інтонації.

У «Новорічному Вечірньому Кварталі» на глядачів чекає багато незвичайних і яскравих номерів. Олена Кравець зізналася, що найбільше їй подобається скетч, в якому вона з Володимиром Зеленським виходять в зал і грають глядачів... серед глядачів.

Такий ось незвичний сценарний хід і свіжий формат безпосереднього спілкування з публікою, – каже актриса.

Крім того, Олена Кравець зазналася, що цього року її велика сім’я зустрічатиме Новий рік разом – чоловік, старша донька Маша та двійнята Ваня та Катя.

Для малюків – це буде перший Новий рік, – каже актриса.

Олена Кравець розповіла, що Новий рік для неї – особливе свято, що асоціюється з запахом ялинки та… смачного майонезу.

Нагадаємо, що нещодавно Євген Кошовий показав доньок та дружину-красуню у фотосесії.

Новини по темі