Вечірній Квартал покаже продовження казки «Бременські музиканти»

Новий Вечірній Квартал

Завтра о 21.15 на 1+1 покажуть другу частину концерту Вечірнього Кварталу.

Поділитися:

Завтра о 21.15 на телеканалі 1+1 покажуть другу частину концерту «Вечірнього Кварталу» студії «Квартал 95», присвяченого святу весни. Відомі гумористи представлять нову програму, до якої увійдуть курйозні номера на сімейну тему, гумористичні постановки на тему весняного свята, а також виступи відомих артистів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Випуски Вечірнього Кварталу і Ліги сміху на 1+1 встановили рекорд телеперегляду

«Батько, який дуже хотів сина, надряпав цвяхом на машині дружини: «Дякую за дочку», - відкриє святковий концерт Степан Казанін.

В одній з гумористичних сценок Володимир Зеленський виконає роль багатодітного батька семи дівчаток, якому дружина тільки що повідомила, що у них народиться ще одна дочка.

«У мене вдома стільки колготок, що якщо всі разом зібрати, дві фури цибулі помістяться», - поскаржився багатодітний батько Володимир Зеленський.

В іншій сценці актори студії «Квартал 95» покажуть, що трапилося з героями мультфільму «Бременські музиканти» після того, як вони втекли з палацу і вирушили подорожувати по світу. Роль трубадура 30 років по тому виконав Євген Кошовий, а принцеси - Олена Кравець.

«Ти мені все життя зіпсував, - скаржилася принцеса. - Подивися, як ми живемо. Наш килим - квіткова поляна, наш диван - квіткова поляна, забери свої ноги-велетні. У супермаркеті охоронцем працювати ти не захотів, тому що рано встає охорона».

Цікаво, що на сцені «Вечірнього кварталу» Володимир Зеленський отримав в подарунок до дня народження похід до клубу «Кому за сорок», де його друзі по команді Олена Кравець, Олександр Пікалов та Юрій Крапов попередили:

«Тепер ти щодня вставатимеш о пів на шосту ранку, а здивування будеш висловлювати словами «йок макарьок».

Голова клубу «Кому за сорок» Степан Казанін подарував Володимиру Зеленському блокнот для того, щоб він переписав у нього всі контакти зі свого телефону. Під час обряду посвячення Володимир Зеленський схилив коліно перед норковою шапкою. Ще одним кандидатом до закритого клубу став Андріїч, роль якого виконав популярний шоумен Потап.

«Хлопці, я виконав всі умови, волосся з голови пересадив у вуха і ніс. Я зі своїм пакетом ходжу до магазину», - обурився новий кандидат, коли зрозумів, що його не поспішають приймати до клубу.

На сцені Вечірнього Кварталу виступить тренер вокального проекту Голос країни Сергій Бабкін і Потап з групою Mozgi, а також грузинський гурт Mgzavrebi.

Крім того, завтра о 18.30 на 1+1 покажуть новий випуск шоу Розсміши коміка. Діти, в якому маленькі учасники можуть заробити до 50 000 гривень, якщо розсмішать коміків Володимир Зеленського та Євгена Кошового. Ведуча проекту - Настя Каменських.

Другу частину весняного концерту «Вечірнього Кварталу» дивіться завтра о 21.15 на 1+1, а новий випуск шоу Розсміши коміка. Діти телеглядачі побачать о 18.30.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Зеленський стане багатодітним батьком

Новини по темі