Володимир Зеленський зізнався, як політики ставляться до жартів «Квартал 95»

Новий Вечірній Квартал
19:00
Щонеділі

Відомий комік розповів Каті Осадчій, як готувався до ролі Президента України.

Поділитися:

Син Василя Вірастюка «вибив» із Зеленського та Кошового 50 тис. грнУ програмі «Світське життя» шоумен та комік студії «Квартал 95» Володимир Зеленський зізнався, як готувався до ролі у фільмі «Слуга народу» та розповів про реакцію нинішніх політиків на їхній гумор.

Читайте також: Зеленський на зйомках «Ліги сміху» продемонстрував ідеальну спортивну форму (фото)

Історія про те, як жителі України обирають президентом країни звичайного вчителя історії Василя Голобородька, встигла полонити серця не тільки українських глядачів, а й закордонних.

Після успіху серіалу вийшла також повнометражна стрічка з Володимиром Зеленським у ролі президента.  Сам комік зізнався, що для ролі у фільмі «Слуга народу» йому не довелося брати приклад з нинішнього Президента України і копіювати його риси характеру.

Читайте також: Американська компанія FOX купує серіал «Слуга народу»

Можливо, коли-небудь буде і таке кіно в Україні. Але в даному випадку, звісно, ні, адже наш герой – вчитель. А Петро Олексійович точно не вчитель. Взагалі усе по-іншому. Це зовсім інша історія, - переконує Володимир Зеленський.

Читайте також: Хто сватається до доньки Володимира Зеленського

Шоумен також розповів про ставлення політиків до їхніх жартів. На його думку, нині чиновники вже не нервують з приводу цього і навіть перестали телефонувати, щоб висловити свої зауваження.   

У цьому сенсі ми стали зовсім одинокими: ніхто не пише і не дзвонить. Тільки Олег Валерійович Ляшко не оминає увагою. Все пише про нас в соцмережах. Мені приємно, що про нас пам’ятає поважний депутат нашої країни, - з посмішкою розповідає Володимир Зеленський.

Нагадаємо, нещодавно Олена Кравець зізналася, що поєднує її з Надією Савченко.

Новини по темі