1+1 покаже новий турецький серіал Величне століття. Нова володарка

Стрічка Величне століття стане продовженням культового серіалу Величне століття. Роксолана.

Поділитися:

На телеканалі 1+1 вже незабаром відбудеться прем’єра турецької історичної гостросюжетної драми Величне століття. Нова володарка. Стрічка розповідає про життя нащадка легендарної Роксолани, султана Ахмеда I, та його фаворитки, красуні Анастасії (Кесем). Юна дівчина, як і Гюрем Султан, пройшла тернистий шлях від полону до трону могутньої держави, і змогла стати найвпливовішою жінкою Османської імперії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роксолана: Акторки, які зіграли легендарну українку

Події серіалу розгортаються у 17 столітті у Туреччині. В основі сюжету – історія юної полонянки Анастасії. У 13-річному віці її викрали з рідного грецького острова, після чого вона потрапила у гарем Ахмеда I та отримала ім’я Мехпейкер, що в перекладі означає «місяцелика». Султан називав її Кесем (Кьосем). З часом дівчина стала беззаперечною фавориткою правителя та чотирнадцять років була поруч із ним, народивши Ахмеду тринадцять дітей. Після смерті коханого, Кесем у запеклій боротьбі за щастя своїх рідних, змогла стати найвідомішою Валіде та однією з найвпливовіших жінок Сходу. Кесем зосередила в своїх руках фактичну владу, проте завжди залишалась у тіні синів та онуків.

Головну героїню у серіалі зіграли три акторки. Це популярна грецька артистка Анастасія Тсілімпоу, улюблениця українських глядачів Берен Саат, що прославилася головною роллю у серіалі «У чому вина Фатмагюль» та Нюргуль Єшілчай, яка зіграла Валіде у поважному віці.

Через складні життєві ситуації та внутрішні переживання Анастасія неначе народилася заново, і це призвело також до зовнішніх змін. Тож після початкових серій головна героїня з’явиться у новому амплуа.

Творці серіалу зміною акторок хотіли показати три епохи у житті однієї жінки та підкреслити зміни у характері Кесем під впливом подій, що відбувалися в її житті. На початку свого життєвого шляху Кесем була ніжною, тендітною та наївною дівчиною, але життя в палаці змінило її, вона стала сильною та мудрою правителькою.

Роль падишаха виконав турецький актор Екин Коч. Головні ролі у серіалі Величне століття. Нова володарка також виконали популярні актори Аслихан Гюрбюз, Кадир Догулу, Мете Хорозоглу, Фарах Зейнеп Абдуллах, Хюлья Авшар та Еркан Колчак Костенділ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 турецьких серіалів, що підкорили серця українських глядачок