Головна героїня Величне століття. Нова володарка вивчила турецьку заради ролі у серіалі

Цікаві факти з біографії та особистого життя грецької акторки Анастасії Тсілімпоу.

Поділитися:

Зовсім скоро на 1+1 відбудеться прем’єра нового турецького серіалу Величне століття. Нова володарка. Стрічка розповідає про життя нащадка легендарної Роксолани, султана Ахмеда I, та його фаворитки, красуні Анастасії. Юна дівчина, як і Гюрем Султан, пройшла тернистий шлях від полону до трону могутньої держави, і змогла стати найвпливовішою жінкою Османської імперії. Роль юної Анастасії виконала грецька акторка Анастасія Тсілімпоу. Напередодні прем’єри ми відібрали для вас цікаві факти з біографії та відкрили секрети особистого життя акторки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Сумська знову стала Роксоланою

1. Свою першу роль у фільмі Анастасія отримала у 8 років. Анастасія Тсілімпоу народилася на території Греції. Вже з дитинства дівчинка займалася акторською й модельною кар’єрою. Поки її однолітки гуляли та відпочивали, Настя активно займалась танцями та співом та обожнювала бути в центрі уваги. А вже у 17 років отримала свою першу серйозну роль у серіалі Величне століття. Нова володарка. 

2. Заради ролі у серіалі акторка вивчила турецьку. Відомо, що продюсери шукали акторку, яка зіграє головну героїню, протягом року.  Згодом цю роль запропонували Анастасії Тсілімпоу. Дівчина одразу ж почала активно вивчати турецьку мову і захопилася красою цієї країни.

3. Після ролі у Величне століття. Нова володарка Анастасія стала однією з найбільш високооплачуваних грецьких акторок. За 7 серій, у котрих знялась Анастасія, акторка отримала космічні гонорари. Після закінчення зйомок Анастасія вирішила залишитись у Туреччині і присвятила більше уваги своїй модельній кар’єрі. 

4. Наразі серце Анастасії Тсілімпоу вільне. Ходять чутки про романи Анастасії з її колегами по знімальному майданчику. Особисто акторка заявляла, що це занадто юна для серйозних стосунків. 

Фото: @anastasia_tsilimpiou

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1+1 покаже новий турецький серіал Величне століття. Нова володарка