Роби «Вибір серцем»: Голосування за найкращого вчителя України

Роби «Вибір серцем»: Голосування за найкращого вчителя України | 1+1

Усе у твоїх руках!

Поділитися:

Уже зовсім скоро, 5 жовтня, Україна дізнається імена переможців національної премії для вчителів Global Teacher Prize Ukraine. Конкурс вже третій рік поспіль влаштовує громадська спілка «Освіторія». Мета заходу – нагородити талановитих учителів за видатний внесок в освіту.

Так, надихнувшись проектом, його кураторка та ведуча 1+1 Наталія Мосейчук розпочала соціальну ініціативу «Право на освіту» та оголосила власну номінацію найкращих педагогів «Вибір серцем». Головна вимога до учасників конкурсу – викладати у школах при лікарнях чи навчати дітей з обмеженими можливостями.

Голосування за претендентів на приз від Наталії Мосейчук (70 тисяч гривень та мандрівка у Дубай на освітній форум Global Teacher Prize) саме зараз проходить на сайті проекту. Проголосувати за самовідданих вчителів можуть усі охочі. Для цього необхідно перейти за посиланням, зареєструватися та натиснути жовту кнопку «Голосувати» під іменем кандидата, який припав до душі.

Мосейчук переконана, що право на освіту має кожна дитина. Незалежно від того, здорова вона чи перебуває на лікуванні. А вчителі, які це право реалізують, гідні пошани та нагород.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Наталія Мосейчук утретє стала куратором Global Teacher Prize Ukraine

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунківРазом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.