Дмитро Комаров завітав на червону доріжку «Viva!» у супроводі білявки (фото)

Улюблений мільйонами ведучий «Світ навиворіт» проміняв куртку та кросівки на смокінг і туфлі та завітав у «гламурні джунглі».

Поділитися:

Згідно з результатами онлайн і смс-голосування серед читачів журналу Viva! і сайту viva.ua, переможцем IX церемонії нагородження найкрасивіших людей України від журналу Viva! в номінації «Найкрасивіший чоловік» став Дмитро КомаровТіну Кароль і Дмитра Комарова визнали найкрасивішими українцями 2017 року (фото). Зауважимо, що загалом за перемогу у 2017-му році боролося понад сто номінантів. 

Присутні помітили, що на червону доріжку Дмитро завітав не сам, а у супроводі чарівної білявки. Проте загадкова дівчина виявилася не нареченою, а молодшою сестрою зірки Ангеліною.

Саме вона завітала на захід, аби підтримати брата у важливій церемонії. Вона стиліст-перукар, і досі залишається єдиною, окрім стилістів 1+1, кому Дмитро довіряє свої експерименти з зачіскою.

Незабаром Дмитро Комаров з’явиться на обкладинці журналу Viva! з найкрасивішою жінкою Тіною Кароль! Нагадаємо, що напередодні Дмитро з’явився на обкладинці іншого зіркового видання «Теленеделя» з брюнеткою Наталею. Заголовок. «Комаров подарував дівчині небоДмитро Комаров вперше з'явився на обкладинці з дівчиною» неабияк засмутив велику чергу претенденток стати нареченою мандрівника. Проте Наталя виявилася просто учасницею конкурсу, яка виграла екстремальну пригоду із зірковим ведучим.

Як бачимо, вакансія нареченої Комарова, яка готова ділити його з роботою, і досі відкрита.  Причому шанси є лише в українок. Бо екзотичні заморські красуні не вражають Дмитра.

«Я не розглядаю собі у супутниці життя ніяких іноземок. Ми не зможемо бути разом», - поділився своїм рішенням Дмитро з журналістами ТСН після церемонії нагородження Viva.

На питання журналістів, що ж стало визначним фактором у боротьбі за здобуття перемоги у голосування від журналу Viva!, Комаров щиро відзначив, що краса – це суб’єктивне, і він абсолютно тверезо оцінює свої можливості.

«Благочинність та яскраві мандрівки, а не зовнішня краса, принесли мені перемогу», - зазначив Дмитро.