Тіну Кароль і Дмитра Комарова визнали найкрасивішими українцями 2017 року (фото)

Українці вибрали переможців у номінаціях «Найкрасивіша жінка» та «Найкрасивіший чоловік».

Поділитися:

Стали відомі всі переможці премії «Viva! Найкрасивіші 2017». Згідно з результатами онлайн і смс-голосування серед читачів журналу Viva! і сайту viva.ua, переможцем в номінації «Найкрасивіший чоловік» став харизматичний ведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров, а переможницею в номінації «Найкрасивіша жінка» – зіркова тренер «Голос країни 7» Тіна Кароль.

Для ведучого «1+1» Дмитра Комарова це перша перемога на церемонії «Viva! Найкрасивіші», в той час, як Тіна Кароль вже двічі ставала володаркою титулу «Найкрасивіша жінка» – у 2008 і 2009 році.

При цьому зірковий тренер «Голос країни 7» скромно зауважує:

Так, я дівчина харизматична, але красунею себе назвати не можу. У наш час взагалі стерлися межі краси. Думаю, для співачки важливо, щоб просто пісні були хороші.

Своєю чергою, Дмитро Комаров зізнався, що істинну красу він бачить у навколишньому світі та людях, яких зустрічає на своєму шляху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров опублікував кумедне фото з дитинства

Зауважимо, що за звання «Найкрасивішої» і «Найкрасивішого» у 2017 році боролося понад сто номінантів. Серед них – відомі діячі культури, зірки шоу-бізнесу, спорту, театру і кіно, телеведучі, хореографи, які за останні кілька років продемонстрували видатні досягнення у творчості та соціальному житті країни.

Телеверсію церемонії «Viva! Найкрасивіші 2017» можна буде побачити 26 березня о 23:30 на телеканалі «1+1».

Новини по темі