Головна героїня За три дні до кохання: «Закоханість перевернула моє життя догори-дриґом»

Читайте ексклюзивне інтерв'ю Анастасії Карпенко для 1plus1.ua.

Поділитися:

За плечима української акторки Анастасії Карпенко – низка ролей у кіно та театрі. А з 27 травня глядачі 1+1 знову побачать її в головній ролі в серіалі За три дні до кохання, де вона грає успішну бізнеследі Дану Романову. «Яка Анастасія в житті?» – запитаєте ви. Розумна, приваблива, привітна жінка, яка випромінює силу та впевненість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білоруський красень із нового серіалу 1+1 поділився враженнями від Києва

Анастасіє, вам близька ваша героїня?

Так, у мене є спільні риси характеру з Даною. Передусім це цілеспрямованість. Мої знайомі навіть кажуть, що я дещо змінилася, стала дорослішою, хоча сама цього не відчуваю. Мені здається, що, зігравши роль, я про неї забуваю і знову стаю Настею Карпенко. Та, певно, персонаж все ж таки проникає всередину актора (усміхається).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акторка Дар'я Єгоркіна зізналась, яка подія перевернула її життя

Чим За три дні до кохання вирізняється з-поміж інших мелодрам?

Думаю, стрічка «заволодіє» глядачем, адже він не готовий до поворотів, які несподівано з’являтимуться на життєвому шляху героїв. Що цікаво, у кожного персонажа є своя правда, і кожного можна зрозуміти.

Цей серіал суттєво відрізняється якістю, адже зібрав хорошу, професійну команду, яка виконує свою справу із задоволенням. За три дні до кохання має небанальний сюжет. 

Життя героїв серіалу різко змінилося упродовж трьох днів. Чи траплялися у вашому житті подібні ситуації?

Так. Одного разу закоханість перевернула догори-дриґом моє життя, мої пріоритети. Також кардинально змінив моє життя вступ до театрального університету. І ще на моєму житті позначилося захопилася спортом.

До речі, ви ж займаєтеся боксом. Чи допомагало вам це спортивне захоплення в акторстві?

Безумовно. Те, що зі мною відбувається на рингу, я вбираю в себе та вчуся. Бокс допомагає мені бути сконцентрованою, точно розуміти свої бажання, а також вчить бути сміливою та долати власну невпевненість. На рингу всі рівні – і кожен має шанс перемогти, усе залежить лише від тебе.

Хотіли би зіграти роль, де могли би продемонструвати свої спортивні вміння?

Це було би дуже цікаво! Я із задоволенням зважилася би на цей виклик.

А які виклики постали перед вами на зйомках За три дні до кохання?

Ці зйомки запам’ятаю на все життя, адже вони були сповнені цікавими моментами та випробуваннями. У перший знімальний день я мусила повністю зануритися в холодне Дніпро – під час сцени, коли Дана рятувала Мілу. Ми в гарних, відкритих вбраннях перебували на холоді, під дощем. Тоді я сама собі сказала: «Заради таких моментів варто жити і триматися цієї професії».

Саме під час зйомок цього серіалу я вперше в житті гасила велике полум’я.

Також мені доводилося стояти на краю даху 34-поверхового будинку. Було дуже страшно! Однак я розуміла, що маю зробити те, чого від мене чекають.