"Мені як актору дуже цікавий мій герой", - актор серіалу "Закохай мене, якщо зможеш" Сергій Журавльов в студії "Сніданок. Вихідний"

Закохай мене, якщо зможеш
Закохай мене, якщо зможеш: актор серіалу Сергій Журавльов разом із дружиною Юлією в студії Сніданок. Вихідний
Instagram/sergii_zhuravlev

У студії "Сніданок. Вихідний" - актор Сергій Журавльов, який виконав головну роль у серіалі "Закохай мене, якщо зможеш".

Поділитися:

З 2 жовтня з понеділка по четвер о 20:30 на телеканалі “1+1 Україна” стартує прем'єра авантюрного детективу "Закохай мене, якщо зможеш". У новому серіалі зіграють улюблені українські актори: Ксенія Мішина, Сергій Журавльов, Андрій Ісаєнко та Наталка Денисенко. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цікаві факти про зірку серіалу "Закохай мене, якщо зможеш" на "1+1 Україна" Ксенію Мішину

Сергій Журавльов – актор театру та кіно. Брав участь у першому українському танцювальному екшені "Давай Танцюй", серіалах "Папік", "Бурштинові копи", та в «Перших ластівках». З перших днів повномасштабного вторгнення Сергій став на захист країни і знімальний майданчик змінив на справжнє поле бою. Спочатку приєднався до маленької групи «ГУРівців» і "Альфи", які штурмували окупований Ірпінь, Бучу та Гостомель. Згодом потрапив у ТРО, а потім перейшов до штурмового полку ЗСУ. Каже, професійна зосередженість допомагала йому і під час виконання завдань. Вдома на Сергія чекала кохана Юліана, саме під час війни вони і побралися. Сергія Журавльова комісували зі служби за станом здоров'я. Він повернувся на знімальний майданчик і його першою кінороботою під час повномасштабної війни стала епізодична роль у серіалі "Я Надія".

Незабаром «1+1 Україна» готує ще одну прем'єру - "Закохай мене, якщо зможеш" - серіал, який знімали незадовго до повномасштабної війни. Це авантюрний детектив, в якому Сергій зіграв псевдочаклуна. За сюжетом, він організовував бізнес, який мав великий попит, але все це може зруйнуватись, коли на слід виходить професійний мисливець на псевдомагів.

Сергій Журавльов завітав до студії «Сніданок. Вихідний» зі своєю дружиною Юлією, та поділився секретами зі знімального майданчика серіалу. Сергій зізнався, що йому дуже цікаво побачити себе на екрані, адже зйомки проходили до повномасштабного вторгнення:

«Мені цікаво побачити себе до війни. Дуже багато чого довелось з того часу пережити. Я дуже змінився. Звичайно, я хвилююся і мені хочеться, щоб це був легкий, комедійний проєкт, який дасть глядачеві посмішку».

Сергій поділився своїм поглядом на зйомки комедійних проєктів під час війни:

«Я вважаю, що ті проєкти, які знімались до повномасштабного вторгнення, зараз потрібні людям».

Сергій Журавльов розповів про свою роль у серіалі:

«Мені особисто як актору він (герой - прим.) був дуже цікавий. Тому що в нього була (сюжетна - прим.)  лінія з головною героїнею, вона романтична. Він взаємодіяв зі своїми хлопцями, там він бос. У нього є момент з переодяганням, і це така трохи сатира, там я починаю трошечки магії включати».

Серій та Юлія познайомились під час війни, та одружені майже рік:

«У мене відбулась переоцінка цінностей. Я зрозумів, що головне в житті я втратив. Я його не здобув. Тому я дуже швидко вирішив компенсувати і я звернувся до Бога: я попросив, я захотів сім'ю. Мій перший емоційний досвід, це коли хлопці на очах падали і розумів, що в них немає життя вже більше. І я міг бути на цьому місці і в мене є відповідальність перед моїм родом. Якщо я впаду, то в мене більше не буде продовження. І от тоді це розуміння мене дуже сильно надихнуло на те, що я звернувся, попросив та захотів сім'ю. Ми були знайомі, ми переписувалися, але я не наважувався зустрітися. Ми зустрілися 16 квітня. Я відпросився з частини, щоб поїхати додому попрати речі, коли ворог вже відійшов. Ми так списалися і виявилось, що Юлія мешкає поруч. Я запропонував зустрітись, так на 5 хвилин ми і зустрілись».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Закохай мене, якщо зможеш": де та коли дивитися серіал

Дивіться премʼєру серіалу «Закохай мене, якщо зможеш» із 2 жовтня з понеділка по четвер о 20:30 на телеканалі “1+1 Україна”. 

Новини по темі