Блог Олексія Душки: Обираємо снеки, які не шкодять фігурі

У новому випуску свого відеоблогу ведучий передачі «Життя без обману» Олексій Душка визначив, від яких снеків не з’являться зайві кілограми.

Поділитися:

Ведучий програми «Життя без обману» Олексій Душка вже розповідав, як в режимі насиченого графіку тримати себе у формі. На власному прикладі ведучий показав 4 вправи, які всього за 15 хвилин допоможуть виглядати ідеально.

Цього разу Олексій Душка разом із чемпіонкою з бодібілдингу і дієтологом Ганною Синельниковою розповідали глядачам, які снеки краще обрати для перекусу.

В режимі робочого дня, особливо працівникам з ненормованим графіком, не завжди вдається дотримуватися правильного режиму харчування. Якщо вже вам довелося купувати снеки, щоб перекусити, то що саме варто обрати, щоб не зашкодити фігурі. Дивіться рейтинг снеків від найбільш до найменш шкідливих.

4. КУКУРУДЗЯНІ ПЛАСТІВЦІ

Найбільш шкідливий снек, адже він на 100% складається з крохмалю ще й покритий цукром. Ще в роті кукурудзяні пластівці відкладаються в жирові клітини.

3. ШОКОЛАДНИЙ БАТОНЧИК

Білки, що містяться в арахісі, надзвичайно калорійні. Тож такий батончик скоріше рахується повноцінним прийомом їжі, ніж перекусом.

2. АРАХІС В ШОКОЛАДІ

Варто уникати арахісу в молочному шоколаді, адже він сприяє швидкому підвищенню рівня цукру в крові. Ліпше обирати горішки в чорному шоколаді.

1. КОЗИНАКИ

Дієтолог зупинила свій вибір на такому перекусі, адже замість цукру до складу входить мед, а самі козинаки складаються з корисних горіхів та насіння. 30-40 грамів таких солодощів – норма для того, щоб наситити організм.

Читайте також рейтинг печива, яке не шкодить фігурі.