Блог Олексія Душки: вправи в офісі за 15 хвилин в гіфках

Ведучий програми «Життя без обману» Олексій Душка у новому випуску відеоблогу показав, як займатися спортом в офісі.

Поділитися:

Олексій Душка у програмі «Життя без обману» відверто розповідає всю правду про вітчизняних виробників та радить, як обирати найкорисніші продукти харчування. Разом з тим ведучий 1+1 розпочав свій відеоблог, де на власному прикладі показує, як підтримувати фігуру за допомогою простих, однак ефективних вправ.

Нещодавно, ведучий програми «Життя без обману» показав вправу, яка допомагає розслабити м’язи спини після тривалого сидіння. Виявляється, однієї, однак правильно виконаної, вправи достатньо, щоб полегшити біль у спиніБлог Олексія Душки: Вправа, яка допоможе позбутися болю в спині (відео).

У новому випуску Олексій Душка разом із засновником крос-фіт клубу Валентином Литвинчуком покаже, як займатися фізкультурою в офісі.

Тренер запропонував вправи з еспандерами, адже їх можна знайти у будь-якому спортивному магазині за низькими цінами. При цьому вправи з резинками особливо ефективні. Більш того, еспандери дозволяють пропрацювати основні групи м’язів навіть у маленькому приміщенні.

Дивіться, які вправи зроблять вас спортивними всього за 15 хвилинБлог Олексія Душки: 4 вправи, які допоможуть створити ідеальне тіло за 15 хв, та виконуйте їх прямо в офісі.

ТРЕНУВАННЯ РУК ТА ПЛЕЧЕЙ

Біцепс

Варто пам'ятати, що на зусиллі ви робите видих, коли рука розслабляється – вдих. 

Трицепс

Проста вправа допоможе зміцнити м'язи та прибрати ефект "звисаючої" шкіри. 

Плечі

Надзвичайно травматичний суглоб, який потрібно максимально пропрацьовувати. 

Вправи зі стільцем

Варто бути обережними, виконуючи цю вправу: не можна робити рухи вперед. Ви перенавантажуєте плечі, при цьому трицепс зовсім не працює. Потрібно опускатися вниз і підніматися вверх, не з’їжджаючи вперед.

Тренер радить працювати з еспандером не на кількість повторювань, а на час виконання. Варто робити від трьох до п’яти підходів по 30 секунд.

Пам’ятайте, що кращий відпочинок – це зміна діяльності. Тож, коли втомилася одна група м’язів, тренуйте іншу.

В наступному відеоблозі Олексій Душка розповість, які вправи варто робити для украплення м'язового корсету.