Олексій Душка покаже, як обрати безпечні шоколадні ласощі

Як обрати продукти європейської якості за українською ціною

Поділитися:

Сьогодні, 5 вересня, о 22:00 на 1+1 повертається програма Життя без обману. У новому сезоні автор та ведучий Олексій Душка разом з командою розповість, як обрати смаколики, які не наносять шкоди для здоров’я та гаманця.

Зокрема, перший випуск програми буде присвячений шоколадним солодощам. Ведучий зазначає, що завжди варто звертати увагу на порядок компонентів у складі.

«Спочатку пишуть інгредієнти, яких в продукті найбільше. Тому якщо ви любитель молочного шоколаду, краще обирати продукт тієї торгової марки, де в складі цукор зазначений не на першому місці. Де більше цукру і молока - там менше ціна, де більше какао-продуктів - там вище ціна», - розповідає Олексій Душка.

У новому випуску Життя без обману глядачі дізнаються, який небезпечний інгредієнт може ховатися у шоколадних цукерках. Цей компонент заборонили в більшості цивілізованих країн, проте деякі вітчизняні виробники досі його додають у свою продукцію незважаючи на те, що він може викликати захворювання серцево-судинної системи. Команда проекту віддала на експертизу в лабораторію продукцію 5 українських торгових марок та дізналася, хто з них нахабно дурить споживачів.

Нагадаємо, у новому сезоні команда проекту дасть альтернативу при виборі продуктів, розділивши товари, які проходять перевірку, за трьома категоріями: оптимальні продукти, які відповідають критерію «ціна-якість»; кращі продукти з вартістю вище середньої і гірші - які не відповідають українським стандартам.

Крім того, у новому випуску Життя без обману Олексій Душка поставив експеримент на власному здоров’ї, щоб показати вплив шоколаду на дітей. Ведучий програми порівняв ефект від 8 ложок кави й однієї плитки чорного шоколаду та отримав приголомшливі результати, які глядачі зможуть дізнатися вже сьогодні.

Як правильно обирати справжній шоколад, яка обгортка захищає цукерки від потрапляння мікробів, як зробити кілограм корисних цукерок в домашніх умовах всього за 30 гривень, та продукція якої української торгової марки є якіснішою за дорогий швейцарський шоколад – дивіться сьогодні о 22.00 в програмі Життя без обману на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 продуктів, котрі в жодному разі не їстиме ведучий програми «Життя без обману»