Марта Адамчук: «Моє життя розпочалось після участі у «Голосі країни»

Зараз учасниця Голосу країни-7, як ніколи, близька до мрії - стати самостійною співачкою.

Поділитися:

Учасниця-7, підопічна Сергія Бабкіна Марта Адамчук народилась у співочій буковинській родині. Вона добре пам’ятає, як на свята мама, бабуся та дідусь співали народних пісень. Маленька Марта буквально наповнювалась давньою енергетикою музики. Тому не дивно, що дівчинка також почала займатися співом і танцями. А коли підросла, поїхала до Києва вчитись на професійну співачку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катя Осадча показала перший подарунок від молодшого сина на День матері

З другого курсу дівчина почала заробляти, записувала бек-вокали для вже відомих артистів. Наступною сходинкою у кар’єрі Марти стало запрошення до гурту «Потап і Настя». Там вона співала як бек-вокалістка. Але амбіційну дівчину недовго влаштовувала друга роль на сцені, і вона вирішила змінити своє сценічне життя і взяла участь у шоу Голос країни. Її виступ був настільки потужним, що розвернув до Марти всі крісла тренерів, в тому числі й її давнього знайомого Потапа. Однак дівчина обрала команду Сергія Бабкіна і не пошкодувала. Марта змогла дійти до фіналу, зупинившись лише за крок до головного змагання. 

В моєму випадку життя почалося після Голосу, такий тотально новий період. Я прийшла туди в трохи депресивному стані. До участі мене підштовхнула подруга. Я дуже сумнівалась. Зараз я не шкодую, що такий період був у моєму житті. 

Після участі у Голосі країни у Марти з’явилось багато нових друзів, без яких дівчина вже не уявляє свого життя:

«Сім’я Бабкіних стала для мене особливою. Ми підтримуємо зв’язок й досі, ходимо один до одного в гості. Також я спілкуюсь з Вірою Кекелією та Романом Дудою, Катьою Чілі та отцем Олександром. Наша дружба стирає всі стереотипи про конкуренцію». 

 

Тренер Марти Сергій Бабкін зауважив, що мріє створити альбом, записавши пісні з усіма своїми підопічними на Голосі країни. 

Після участі в шоу Голос країни-7 Марту запросили як вокалістку на інший суперуспішний проект на телеканалі 1+1 Танці з зірками. 

Пройшло 10 прямих ефірів, не можна було щось змінити, переписати. Ми були не просто вокалістами, а частиною номерів, - пригадує Марта. 

Зараз Марта Адамчук, як ніколи, близька до своєї мрії - бути самостійною успішною співачкою.

Фото: instagram.com/marta_adamchuk

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій та Сніжана Бабкіни одружилися через 10 років після вінчання