«Перше змагання з фехтування»: зірка серіалу Жіночий лікар. Нове життя Андрій Ісаєнко показав фото з дружиною та донькою

Жіночий лікар. Нове життя
20:00
Андрій Ісаєнко показав, як пройшли перші змагання з фехтування його доньки
instagram/isaenko_andrii

Донька Андрія Ісаєнка, яка грає у серіалі Жіночий лікар. Нове життя, взяла участь у змаганнях з фехтування — фото

Поділитися:

Марія Ісаєнко, що грає доньку персонажа свого зіркового тата у серіалі Жіночий лікар. Нове життя, поза межами знімального майданчика веде активний спосіб життя. Окрім занять у школі, дівчинка також залучена до спорту.

Андрій Ісаєнко у спільному дописі в Instagram з дружиною, режисеркою Олесею Моргунець-Ісаєнко, поділився результатами перших спортивних змагань доньки з фехтування. Дівчинка здобула медаль за перше місце. 

«Відбулося перше змагання у нашої Марії з фехтування, маємо медаль», — підписали кадри батьки.

Нагадаємо, раніше Андрій Ісаєнко в Сніданку з 1+1 розповів, як акторство доньки впливає на повсякденне життя та спілкування з однолітками у школі. Він намагається робити так, щоб дівчинка не думала, що сильно чимось відрізняється від своїх однолітків.

«Однокласники всі нормально ставляться, всі рівні. А те, що її впізнають, то так. Коли зі мною просять сфотографуватися, а вона відходить, то їй кажуть: «Ні, ти теж, давай з нами». І вона радіє цьому», — раніше ділився актор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На знімальному майданчику Жіночого лікаря. Нове життя: дружина Андрія Ісаєнка показала сімейні фото

Новини по темі