Андрій Ісаєнко розповів, що буде у новому сезоні Жіночий лікар. Нове життя та як акторство його доньки сприймають у школі

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Андрій Ісаєнко ексклюзивно в ефірі Сніданку з 1+1: про новий сезон Жіночий лікар. Нове життя та акторство доньки

Поділитися:

Сьогодні, 2 вересня, о 20:00 на 1+1 Україна стартує другий сезон одного з найпопулярніших серіалів про медиків Жіночий лікар. Нове життя. Виконавець головної ролі Андрій Ісаєнко в ефірі Сніданку з 1+1, що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на 1+1 Україна, розповів, чого очікувати від прем'єри, та як акторство його доньки сприймають у школі.

«Я не можу розказати деталі сюжету, але запевняю, буде цікаво. Будуть нові історії, продовження і розв'язки старих історій, будуть нові медично-оперативні виклики», — поділився актор.

Жіночий лікар. Нове життя неодноразово потрапляв в тренди ютубу. Андрій Ісаєнко поділився, чим обумовлений успіх медичного серіалу.

«Гадаю, успіх в тому, що він наближений до свого глядача. Тут знайомі всім історії, актори гарні» — жартома відповів виконавець головної ролі.

Андрій Ісаєнко

Не оминув Андрій тему співпраці на знімальному майданчику з донькою Марією. Він зізнався, чи дає акторські поради дівчинці.

«Мені здається, дитині давати поради неможливо. Вона або робить, або не робить. В цьому сезоні вона підросла на рік. Вона іноді поруч зі мною робить такі речі, що я не знав, як би це зробив я. А дитина інтуїтивно щось собі зіграла, і це дивувало. Я трошки і зрадів, і трошки почав хвилюватися».

Також Ісаєнко розповів, як акторство доньки впливає на повсякденне життя та спілкування з однолітками у школі.

«Я намагаюся робити так, щоб вона не думала, що сильно чимось відрізняється від своїх однокласників. Однокласники всі нормально ставляться, всі рівні. А те, що її впізнають, то так. Коли зі мною просять сфотографуватися, а вона відходить, то їй кажуть: "Ні, ти теж, давай з нами". І вона радіє цьому».

Андрій Ісаєнко

Не пропустіть новий сезон Жіночий лікар. Нове життя вже з 2 вересня, з понеділка по четвер, о 20:00 на 1+1 Україна!

Новини по темі