Чи буде 2 сезон серіалу "Жіночий лікар. Нове життя"?

Жіночий лікар. Нове життя
Чи буде продовження "Жіночий лікар. Нове життя"

"Жіночий лікар. Нове життя": чи буде продовження серіалу?

Поділитися:

"Жіночий лікар. Нове життя" — серіал, за яким стежила вся країна. Фінальні епізоди телеглядачі побачили наприкінці листопада минулого року і, звісно, мріють побачити повернення улюблених героїв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медичні навички акторів та кохання за кадром: секрети зі знімального майданчика серіалу “Жіночий лікар. Нове життя” на “1+1 Україна”

Події "Жіночого лікаря. Нове життя" розгортаються через деякий час після початку повномасштабного російського вторгнення у столичному Науково-дослідному центрі акушерства та репродуктології, куди скеровують вагітних із патологіями та ускладненнями з усієї України.

Головний герой — талановитий акушер-гінеколог Михайло Гончар, який був змушений переїхати до Києва із Сіверодонецька. Лікарню, де він очолював пологове відділення, було зруйновано внаслідок російського обстрілу, як і дім Михайла. Після отриманого поранення він починає нове життя у столиці разом із донькою, яку виховує один. Влаштовуючись на нову роботу, Михайло мимоволі переходить дорогу амбітному заступнику завідувача та опиняється втягнутим в інтриги.

Головні ролі в проєкті зіграли відомі українські актори: Андрій Ісаєнко, Анастасія Цимбалару, Олексій Нагрудний, Тарас Цимбалюк.

В соцмережах активно пишуть, що хочуть побачити 2 сезон серіалу "Жіночий лікар. Нове життя".

"Поки ви чекаєте новий сезон «Жіночого лікаря», ось вам кілька фото зі зйомок попереднього", — заінтригував нещодавно актор Тарас Цимбалюк.

Чи буде продовження серіалу "Жіночий лікар. Нове життя". — слідкуйте за новинами на сайті 1+1.

Тарас Цимбалюк про 2 сезон серіалу "Жіночий лікар. Нове життя"

Жіночий лікар 2 сезон

Продовження серіалу "Жіночий лікар. Нове життя"

Фото: instagram/taras.tsymbaliuk, instagram/nastya_tsymbalaru

Новини по темі