Медичні навички акторів та кохання за кадром: секрети зі знімального майданчика серіалу “Жіночий лікар. Нове життя” на “1+1 Україна”

Жіночий лікар. Нове життя
Секрети зі знімального майданчика серіалу Жіночий лікар. Нове життя: цікаві факти

Цікаві факти про серіал “Жіночий лікар.Нове життя”.

Поділитися:

9 жовтня о 20:30 на “1+1 Україна” відбудеться премʼєра серіалу “Жіночий лікар. Нове життя”. Один з найпопулярніших українських серіалів про лікарів, який “1+1 Україна” знімає спільно з FILM.UA Group, стане повним перезавантаженням вже улюбленої історії. У проєкті знімаються відомі українські актори: Андрій Ісаєнко, Анастасія Цимбалару, Олексій Нагрудний, Тарас Цимбалюк.

Жіночий лікар. Нове життя 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вперше у серіалу “Жіночий лікар. Нове життя” на “1+1 Україна” зʼявився саундтрек: хто його виконав та коли премʼєра перезавантаження улюбленої історії

За сюжетом, у столичний Науково-дослідний центр акушерства та репродуктології, приходить працювати головний герой – талановитий акушер-гінеколог Михайло Гончар, який був змушений переїхати до Києва із Сіверодонецька. Лікарню, де він очолював пологове відділення, було зруйновано внаслідок російського обстрілу, як і дім Михайла. Після отриманого поранення він починає нове життя у столиці разом з донькою, яку виховує один. Влаштовуючись на нову роботу, він мимоволі переходить дорогу амбітному заступнику завідувача та опиняється втягнутим в інтриги.

Жіночий лікар. Нове життя 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Я хвилювався за неї більше, ніж за себе”, — виконавець головної ролі у серіалі “Жіночий лікар. Нове життя” на "1+1 Україна" Андрій Ісаєнко розповів про роботу з донькою на знімальному майданчику (ексклюзив) 

Цікаві факти про “Жіночий лікар.Нове життя”

  1. У зйомках беруть участь не лише професійні дорослі актори, а й зовсім маленькі діти. Батьки довіряють команді крихітних новонароджених – від кількох тижнів до кількох місяців. Наймолодший актор – 14 днів від народження. На майданчику працюють неонатологи та дитячі медсестри, щоб зйомка малюків проходила безпечно.
  2. Також у серіалі знімаються тваринки. Зокрема, кіт Елвіс - вихованець актора Остапа Макаренка, який грає роль сина Олени Руденко, і пес Кліфф - улюбленець режисера Павла Мащенка.
  3. Пара не тільки в серіалі: актори «Жіночого лікаря. Нове життя» Таїсія Хвостова та Ярослав Шахторін одружились. У серіалі Таїсія зʼявиться у ролі медсестри Ліди, яка працює під керівництвом головного героя Михайла Гончара (актор Андрій Ісаєнко), а Ярослав перевтілиться у медбрата гінекологічного відділення. Таїсія бачить багато паралелей між їхніми стосунками на майданчику та у реальному житті.
  4. Знімальний майданчик Андрій Ісаєнко ділить зі своєї 5-річною донькою Марією, яка і в серіалі виконає роль доньки його героя.
  5. Справжні медичні фахівці – хірург загальної практики Роман Калина та хірург-комбустіолог Олександра Линник плідно співпрацюють з усіма департаментами на знімальному майданчику, від гримерів до акторів, аби все в кадрі виглядало правдиво.
  6. Деякі актори, як-от Олексій Нагрудний, уже навчилися накладати медичні шви.
  7. Під час знімання сцен у кабінеті УЗД періодично задіюють “дублерок живота” - справжніх вагітних.
  8. Зйомки проходять у спеціально побудованому павільйоні на FILM.UA, де створено справжню велику лікарню із сучасним медичним обладнанням.

Жіночий лікар. Нове життя 1+1

Жіночий лікар. Нове життя 1+1

Не пропустіть премʼєру серіалу “Жіночий лікар.Нове життя” вже 9 жовтня о 20:30 на телеканалі “1+1 Україна”.

1+1 Україна в Instagram

1+1 Україна в Facebook

Новини по темі