Розкрито ім’я акторки, яка зіграє у новому сезоні Жіночого лікаря. Нове життя: перші подробиці зі знімального майданчика

Жіночий лікар. Нове життя

Хто зіграє у новому сезоні Жіночий лікар. Нове життя: у Сніданку з 1+1 розкрили нові подробиці

Поділитися:

1+1 Україна спільно з FILM.UA Group працюють над продовженням одного з найпопулярніших серіалів про медиків. Премʼєру можна буде побачити вже на початку нового телесезону на каналі 1+1 Україна. До своїх ролей повернуться Андрій Ісаєнко, Тарас Цимбалюк, Олексій Нагрудний, Олександра Люта, Слава Красовська, Олександра Епштейн, Ніна Набока, Анатолій Тихомиров, Ярослав Шахторін. Крім того, у другому сезоні на глядачів чекають і нові герої. В ефірі Сніданку з 1+1 розповіли, хто з українських акторок доєднався до касту улюбленого медичного серіалу українців.

Жіночий лікар. Нове Життя

До лікарні прийде нова лікарка УЗД — Оксана Кондратюк. Її зіграє українська акторка театру та кіно Надія Левченко. Незважаючи на те, що у фільмографії акторки вже є медичний серіал, Надія хвилювалась, як проходитимуть зйомки з новонародженими.

Як зізналась акторка в інтервʼю для Сніданку з 1+1, що саме на знімальному майданчику Жіночого лікаря. Нове життя отримала перший досвід роботи з такими маленькими акторами. І досі переживає, щоб правильно взяти немовля та не зачепити.

«Я сама мама, але сину 21 рік і я вже забула, як це. Вже цей страх минає», - поділилась Надія.

Жіночий лікар. Нове життя

Щоб краще зіграти лікарку, акторка додатково вивчає медичну літературу.

«В мене з'явилося багато медичної літератури вдома. Я, по-перше, коли мамою стала, почала цікавитись медициною, а коли ще й почала зніматись, я хотіла розуміти, про що я говорю», - поділилась акторка.

Надія Левченко розповіла, що наразі живе на два міста. Між зйомками встигає грати в театрі Івано-Франківська. Каже, що такий ритм для неї вже звичний.

«Останні 10 років я так і живу. В мене є особистий рекорд: 21 ніч в потязі підряд… У Франківську театр розвивається, я там успішно працюю вже 15 років і це не заважає мені зніматися і в серіалах, і в фільмах в Києві. Для цього не треба змінювати місто», - зазначила акторка.

Жіночий лікар 2

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як проходять зйомки 2 сезону "Жіночий лікар. Нове життя": фото

Новини по темі