Вперше у серіалу “Жіночий лікар. Нове життя” на “1+1 Україна” зʼявився саундтрек: хто його виконав та коли премʼєра перезавантаження улюбленої історії

Жіночий лікар. Нове життя
Стало відомо, чия пісня стала саундтреком нового серіалу Жіночий лікар. Нове життя на 1+1 Україна

Саундтреком нового серіалу “Жіночий лікар. Нове життя” на “1+1 Україна” став хіт учасниці “Голосу країни”.

Поділитися:

9 жовтня о 20:30 на “1+1 Україна” відбудеться премʼєра серіалу “Жіночий лікар. Нове життя”. Один з найпопулярніших серіалів про лікарів, який “1+1 Україна” знімає спільно з FILM.UA Group, стане повним перезавантаженням вже улюбленої історії. У проєкті знімаються відомі українські актори: Андрій Ісаєнко, Анастасія Цимбалару, Олексій Нагрудний, Тарас Цимбалюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Я хвилювався за неї більше, ніж за себе”, — виконавець головної ролі у серіалі “Жіночий лікар. Нове життя” на "1+1 Україна" Андрій Ісаєнко розповів про роботу з донькою на знімальному майданчику (ексклюзив) 

Жіночий лікар. Нове життя

Жіночий лікар. Нове життя

Події розгортатимуться через деякий час після початку повномасштабного російського вторгнення у столичному Науково-дослідному центрі акушерства та репродуктології, куди скеровують вагітних з патологіями та ускладненнями з усієї України. Сюди приходить працювати головний герой – талановитий акушер-гінеколог Михайло Гончар, який був змушений переїхати до Києва із Сіверодонецька. Лікарню, де він очолював пологове відділення, було зруйновано внаслідок російського обстрілу, як і дім Михайла. Після отриманого поранення він починає нове життя у столиці разом з донькою, яку виховує один. Влаштовуючись на нову роботу, він мимоволі переходить дорогу амбітному заступнику завідувача та опиняється втягнутим в інтриги.

Жіночий лікар. Нове життя

Жіночий лікар. Нове життя

Жіночий лікар. Нове життя

Саундтреком серіалу “Жіночий лікар. Нове життя” став хіт учасниці “Голосу країни” KOLA – “Цінувати життя”, слова та музику якого співачка написала сама. Цей трек про те, що важливо навчитись правильно визначати свої пріоритети у житті та ніколи не забувати про них. Трек KOLA “Цінувати життя” транслює один із найважливіших меседжів стрічки: "Цінуй кожну мить, бо мить – це і є життя".

«Мені дуже приємно, що одна з моїх улюблених пісень стала саундтреком до серіалу вітчизняного виробництва, в якому зокрема знімаються тільки наші улюблені українські актори. Я вболіваю за розвиток українського кінематографу і рада стати його частиною. З нетерпінням чекаю на прем’єру. Буду намагатися знаходити час для перегляду, адже в ньому описується сучасне життя України, а сюжет пов’язаний з центром, де народжується майбутнє нашої країни. Заінтригована, мені дуже цікаво буде подивитися, сподіваюсь, і глядачі підтримають цей серіал переглядом», – прокоментувала співачка KOLA прем’єру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пара не тільки в серіалі: актори «Жіночого лікаря. Нове життя» одружились

KOLA

 

poll_content_880

 

Дивіться перезавантаження “Жіночого лікаря. Нове життя” вже з 9 жовтня о 20:30 на телеканалі “1+1 Україна”.

1+1 Україна в Instagram.

1+1 Україна в Facebook.

Новини по темі