«Я кличу її доця»: зірка Жіночого лікаря. Нове життя Олександра Люта розповіла про схожість із акторкою, яка грає Піранью, родинні паралелі в серіалі та чи можливий новий сезон

Жіночий лікар. Нове життя
20:00
Олександра Люта розповіла, чи буде третій сезон Жіночого лікаря. Нове життя

Олександра Люта зізналася, що називає доцею колегу по серіалу Жіночий лікар. Нове життя.

Поділитися:

Акторка серіалу Жіночий лікар. Нове життя Олександра Люта в інтерв'ю glavcom прокоментувала свою схожість із молодою колегою Тетяною Шавковою, яка виконує роль Піраньї, а також привідкрила завісу щодо майбутнього серіалу.

«Я її знаю давно... Нас навіть плутали. А потім ми зустрілися на знімальному майданчику Жіночого лікаря. Нове життя. Я кличу її доця», — поділилася Люта про схожіть з виконавицею ролі Піраньї.

Жіночий лікар. Нове життя

Жіночий лікар. Нове життя

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З ким залишився Гончар та що сталося з Балюком: чим закінчився другий сезон серіалу Жіночий лікар. Нове життя

Акторка також провела паралелі між історією своєї героїні Людмили Пишної та власним життям. Виявилося, що її прадід Мефодій Лютий пережив важкі часи репресій у 1939 році. Тоді його заслали на Сибір, залишивши дев’ятеро дітей сиротами.

«У заключних серіях моя героїня Людмила Пишна розказує історію родини, що її діда вислали на Сибір. І коли б ви думали? У 1939 році. Ось такі паралелі».

Також Олександра порадувала шанувальників, давши ствердну відповідь на питання, чи можливе продовження серіалу Жіночий лікар. Нове життя.

Нагадаємо, раніше у Мережі показали невдалі дублі та кумедні моменти зі зйомок другого сезону серіалу Жіночий лікар. Нове життя.

Усі серії серіалу другого сезону Жіночий лікар. Нове життя можна подивитися на ютуб-каналі 1+1 Україна. У новому сезоні Михайло Гончар продовжив приймати пацієнток і розв'язувати нові медичні кейси у столичному Науково-дослідному центрі акушерства та репродуктології, куди скеровують вагітних із патологіями та ускладненнями з усієї України. У центрі сюжету — стосунки Михайла та Олени Руденко, яка прийняла рішення стати бойовим медиком на фронті, а також історія Юрія Сердюка та Людмили Пишної, Андрія Балюка і Лілії Ластівки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Став актором, як і батько: як зараз виглядає старший син Олексія Нагрудного та у якому серіалі його можна побачити

 

Новини по темі