Кохання, таємниці та професійні амбіції: що відомо про нових героїв 2 сезону Жіночого лікаря. Нове життя

Жіночий лікар. Нове життя
20:00
Актори другого сезону Жіночий лікар. Нове життя: кого грають Сергій Кисіль та Надія Левченко

Нові актори другого сезону Жіночий лікар. Нове життя: кого грають Сергій Кисіль, Надія Левченко та інші

Поділитися:

З понеділка по четвер о 20:00 на 1+1 Україна транслюють другий сезон популярного українського серіалу про медиків Жіночий лікар. Нове життя. У новому сезоні до акторського складу доєдналися Сергій Кисіль, Надія Левченко, а також Артемій Єгоров та Наталія Васько. Сюжетні лінії персонажів сповнені драматизму та секретів, за якими цікаво спостерігати. Розповідаємо, яких героїв представляють нові актори.

Надія Левченко грає УЗД-спеціалістку Оксану Кондратюк. Її персонаж – розумна, впевнена у своїх професійних здібностях жінка з відмінним почуттям гумору. Оксана відмінно виконує свою роботу, але в особистому житті зіштовхується з труднощами. Її шлюб з рятувальником ДСНС переживає кризу через постійну зайнятість і відстань.

Сергій Кисіль грає Олега Мельника, нового репродуктолога у лікарні. Його герой відзначається не лише професіоналізмом, але й складним минулим. В перший день на новій роботі він зустрічає лікарку Марту Хижняк, з якою його пов’язує давня таємниця. Несподівана зустріч оживляє події минулого, які ставлять під загрозу їхні кар'єри та особисті стосунки.

 

Наталія Васько зіграла психологиню Наталію Черняк. Ця нова персонажка вирішуватиме складні й не дуже проблеми пацієнтів.

Артемій Єгоров втілив на екрані Дениса Кондратюка, чоловіка УЗД-спеціалістки Оксани. Його герой – рятувальник ДСНС, який постійно зайнятий роботою. Відстань і нестача часу разом створюють напругу в шлюбі пари. Проте обидва намагаються підтримувати один одного і зберігати свої почуття. Чи зможуть вони подолати труднощі й збудувати міцні стосунки?

Анастасія Ренард, яка відома головною жіночою роллю у стрічці Іловайськ 2014. Батальйон Донбас, зіграла у серіалі сильну та безкомпромісну військову хірургиню, яку у мобільному госпіталі всі називають Блонда. Вона колишня завідувачка хірургічного відділення лікарні, яку розбомбили під час повномасштабного вторгнення. Зараз - допомагає облаштувати госпіталь.

Окрім нових героїв, глядачі також продовжать стежити за долями улюблених персонажів, яких втілили Андрій Ісаєнко, Тарас Цимбалюк, Олексій Нагрудний, Олександра Люта, Ніна Набока, Анатолій Тихомиров та багато інших.

Дивіться нові серії другого сезону Жіночий лікар. Нове життя 2 з понеділка по четвер о 20:00 на 1+1 Україна. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Не можу дочекатися продовження»: у Мережі активно обговорюють, що сталось з Андрієм Балюком у нових серіях Жіночий лікар. Нове життя

Новини по темі