«Цікавий досвід»: відомий рок-гурт Без обмежень знявся у другому сезоні серіалу Жіночий лікар. Нове життя

Жіночий лікар. Нове життя
20:00
Жіночий лікар. Нове життя 2: який відомий український рок-гурт зʼявиться у серіалі - фото
1+1 media

Гурт Без обмежень з'явиться у новій серії другого сезону серіалу Жіночий лікар. Нове життя - музиканти поділилися враженнями від зйомок

Поділитися:

З понеділка по четвер о 20:00 на телеканалі 1+1 Україна можна побачити продовження найпопулярнішого медичного серіалу Жіночий лікар. Нове життя 2. В одній із нових серій на глядачів чекає особливий сюрприз — участь одного з найвідоміших українських рок-гуртів Без обмежень. 

гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ
1+1 media

Сергій Танчинець поділився, що вони з гуртом раніше вже знімались в інших українських серіалах, але зйомки у Жіночий лікар. Нове життя 2 мали особливе значення. В одній з серій Без обмежень виконають свою пісню — Дим. За словами Сергія, ця композиція є дуже особливою для їхньої команди, і приємно, що її почують в якості саундтреку до найпопулярнішого медичного серіалу країни.

«Виступ у серіалі не відрізнявся від нашого реального концерту»

гурт БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ
1+1 media

«По-перше, пісня Дим ідеально пасує до сцени в серіалі, де ми з'являємося. По-друге, це наша остання авторська пісня, не дуетна, а саме від Без обмежень. Вона зараз на слуху у багатьох, і нам теж дуже подобається. Ми вирішили, що вона буде особливо доречною. Наразі в нас багато благодійних виступів у шпиталях — як ближче до фронту, так і в глибокому тилу. Виступ у серіалі не відрізнявся від нашого реального концерту, хіба що ми виконували одну й ту саму пісню вісім разів поспіль для вдалого кадру. Це був цікавий досвід!», – розповів Сергій Танчинець. 

Нагадаємо, що у першому камео в серіалі з'явився виконавець — Владислав Чижиков, більш відомий за сценічним псевдонімом CHEEV. 

Дивіться нові серії Жіночий лікар. Нове життя 2 з понеділка по четвер о 20:00 на 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Атмосферні хіти від CHEEV, Без обмежень та Yaktak: 10 пісень, які звучать у другому сезоні серіалу Жіночий лікар. Нове життя

 

Новини по темі