«Вона має зателефонувати Гончару»: у соцмережах обговорюють, чи будуть разом Олена Руденко та пілот Євген у фінальних серіях другого сезону серіалу Жіночий лікар. Нове життя

Жіночий лікар. Нове життя
20:00
Жіночий лікар. Нове життя 2: чи будуть разом Олена Руденко та пілот Євген, і чи подзвонить вона Гончару
1+1 Україна

Жіночий лікар. Нове життя 2: чи будуть разом Олена Руденко та пілот Євген, і чи наважиться вона подзвонити Гончару

Поділитися:

З понеділка по четвер о 20:00 на 1+1 Україна транслюють другий сезон популярного медичного серіалу Жіночий лікар. Нове життя.

Сьогодні, 9 жовтня глядачі побачать передостанню, 39-ту серію другого сезону улюбленого серіалу про медиків, у якій з'явиться Олена Руденко та пілот Євген.

Увага, у цьому матеріалі присутні спойлери!

У соцмережах шанувальники активно обговорюють події, які відбуваються у фінальних серіях Жіночий лікар. Нове життя 2 і зокрема історію Руденко.

Судячи з анонсу, між нею і пілотом Євгеном із позивним Лось відбудеться серйозна розмова про їхні стосунки, зокрема про Михайла Гончара, з яким вона так і не наважилася поговорити. У Мережі глядачі висловлюють сподівання, що Руденко все ж таки подзвонить Гончару, а ось думки про те, чи буде вона з Євгеном, розділилися.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публікація від Серіали та фільми на 1+1 Україна (@serialy1plus1)

«Сподіваюся, всі будуть щасливі, Олена і Михайло окремо один від одного, тому що в першому сезоні між ними вистачило драми», «Це точно. Оксана дуже підходить Гончару, врівноважена, спокійна жінка, яка хоче сім'ю і дітей. І я сподіваюся, що вона вагітна», «Подивіться, як вона дивиться на цього Лося, як кішка на сметану, а на Гончара тільки гавкала, як собака», «А взагалі хочеться почути, що буде третій сезон», «Мені здається, що буде третій сезон», «Усе, звісно, добре, але ДЕ БАЛЮК?», «Я сподіваюся, що не будуть разом, тому що Гончар і Руденко в серці назавжди», «Їм не потрібно бути разом. У кожного вже свій шлях», «Думаю, що вони не будуть разом», «Олена повинна зателефонувати Гончару! », - пишуть у Мережі.

Не пропустіть фінальні серії другого сезону серіалу Жіночий лікар. Нове життя о 20:00 на 1+1 Україна. Серії також доступні для перегляду на офіційному YouTube-каналі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Вдома я повна протилежність»: зірка серіалу Жіночий лікар. Нове життя Ярослав Шахторін розповів, чи справді схожий на свого персонажа Макса в реальному житті

Новини по темі