«Вдома я повна протилежність»: зірка серіалу Жіночий лікар. Нове життя Ярослав Шахторін розповів, чи справді схожий на свого персонажа Макса у реальному житті

Жіночий лікар. Нове життя
20:00
Жіночий лікар. Нове життя: Ярослав Шахторін - про події у другому сезоні серіалу та про свою схожість із Максом

Жіночий лікар. Нове життя: Ярослав Шахторін розповів, чи були для нього несподіваними події у другому сезоні серіалу і чи справді він схожий на свого персонажа Макса

Поділитися:

З понеділка по четвер о 20:00 на 1+1 Україна транслюють другий сезон популярного медичного серіалу Жіночий лікар. Нове життя. Цього тижня глядачі побачать фінальні серії другого сезону, які тримають у напрузі та занурюють в історії головних героїв.

Зірка серіалу Жіночий лікар. Нове життя Ярослав Шахторін в ексклюзивному інтерв’ю сайту 1plus1 напередодні виходу фінальної серії другого сезону розповів, чому, на його думку, серіал так подобається українським глядачам та чи дійсно вони схожі з його персонажем Максом у реальному житті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Думки розділилися: в соцмережах активно обговорюють, як будуть розвиватися стосунки Михайла Гончара та Оксани Кондратюк у нових серіях Жіночий лікар. Нове життя

У чому, на вашу думку, особливість серіалу Жіночий лікар. Нове життя і чому він так сильно подобається українцям?

- Я думаю, бо людям подобається дізнаватись щось зсередини – як працює лікарня, яка система роботи. А по-друге, лікарня це великій колектив і цікаво спостерігати за відносинами між людьми. Звичайно, що за відносинами завжди цікаво спостерігати, на цьому базується все серіальне виробництво. І по-третє, українці відкриті і щирі люди, вони хочуть, щоб був хеппі енд!

В одному з інтерв'ю ви розповіли, що мало не потонули на зйомках одного з проєктів. Які курйози відбувалися на зйомках Жіночого лікаря?

- В другому сезоні їх було мало. Все стало на рейки і поїхало. Локації не змінювались, тому якихось випадковостей не було, як, наприклад, коли я випив трошки води з Дніпра. Багато прикольних, мімішних, курйозно-лагідних моментів було з дружиною в першому сезоні. Загалом чоловік і дружина в кадрі, це завжди приколясики, за якими класно спостерігати. І з братом я обожнюю, коли ми разом. А от особливих курйозів не було, і слава Богу!

Таїсія Хвостова та Ярослав Шахторін одружилися

У соцмережах зазначають, що повороти сюжету у другому сезоні серіалу були дуже несподіваними. Чи був сценарій таким самим несподіваним для вас?

- Я, як і більшість акторів, не знав, що чекає на глядачів. Все побачив в ефірі і під час зйомок. До цього я малодотичний. Але коли дізнався, то було досить несподівано. Я такий – «О, нова лінія з’явилась!» або «О, цієї лінії немає!».

Що спільного у вас із вашим персонажем Максом? У реальному житті ви також часто потрапляєте у комічні ситуації?

- Думаю, кожен актор від себе грає в першу чергу. Думаю, що ми з Максом схожі. Але вдома я повна протилежність цього персонажу – я спокійний, тихий, домашній і флегматичний. А в світі я більш на позитиві, на хвилі легкості. Так само, як і Макс, вирулюю з ситуацій не дуже зручних і навіть критичних. Так, ця схожість у нас присутня.

Не пропустіть фінальні серії серіалу Жіночий лікар. Нове життя 2 з понеділка по четвер о 20:00 на 1+1 Україна. Серії також доступні для перегляду на офіційному YouTube-каналі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Несподіване рішення Гончара та повернення Балюка: чим здивують фінальні серії другого сезону серіалу Жіночий лікар. Нове життя

Новини по темі