«Хочеться, щоб вони були разом»: у Мережі обговорюють появу Лілії Ластівки у новій серії Жіночий лікар. Нове життя 2 і чи зустрінеться вона з Андрієм Балюком

Жіночий лікар. Нове життя
20:00
Жіночий лікар. Нове життя 2: у соцмережах обговорюють повернення Ластівки та історію Балюка

Жіночий лікар. Нове життя 2: у соцмережах обговорюють, як складеться історія Лілії Ластівки та Андрія Балюка

Поділитися:

З понеділка по четвер о 20:00 на 1+1 Україна транслюють другий сезон популярного медичного серіалу Жіночий лікар. Нове життя.

Цього тижня глядачі побачать фінальні серії другого сезону, які тримають у напрузі та занурюють в історії головних героїв.

Увага, у цьому матеріалі присутні спойлери!

У понеділок, 7 жовтня, на екрани вийшла 37-а серія, в якій з'явилася Лілія Ластівка. Для глядачів стала несподіванкою її вагітність.

У соцмережах активно обговорюють, як складеться історія Ластівки та Андрія Балюка, про зникнення якого вона дізналася лише зараз. У новій серії Ластівка зізнається, що все ще любить його, але не розкриває, хто є батьком її дитини.

«Так чекаю на нову серію! Я так полюбила цей серіал, хвилююсь за них, як за рідних», «Так хочеться, щоб вони були з Балюком разом, вони чудова пара», «Те, що Ліля повернулася, було дуже несподівано», «Злюся на Лілію! Кинула його, а тепер так спокійно говорить про Балюка», «Я вірю, що Балюка знайдуть. Він буде врятований і вони з Ластівкою будуть разом», «Я маю надію завжди. А потім знайдуть Балюка і вони будуть разом», «Чомусь мені здається, що Лілія вагітна від колишнього чоловіка», «Вона точно вагітна від Балюка!», - пишуть у Мережі.

Приєднатися до обговорення нових серій можна на офіційній сторінці телеканалу 1+1 Україна у Instagram.

Зазначимо, напередодні виконавець ролі Балюка, український актор Тарас Цимбалюк прокоментував історію свого персонажа та відповів на численні коментарі глядачів.

Дивіться Жіночий лікар. Нове життя 2 з понеділка по четвер о 20:00 на 1+1 Україна. Серії також доступні для перегляду на офіційному YouTube-каналі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Несподіване рішення Гончара та повернення Балюка: чим здивують фінальні серії другого сезону серіалу Жіночий лікар. Нове життя

Новини по темі