Знайомтеся з героями серіалу "Жіночий лікар. Нове життя"

Жіночий лікар. Нове життя
Якими будуть персонажі серіалу "Жіночий лікар. Нове життя"

Що відомо про персонажів серіалу "Жіночий лікар. Нове життя"?

Поділитися:

Сьогодні, 9 жовтня о 20:30 на “1+1 Україна” відбудеться премʼєра серіалу "Жіночий лікар. Нове життя". Один з найпопулярніших серіалів про лікарів, який "1+1 Україна" знімає спільно з FILM.UA Group, стане повним перезавантаженням вже улюбленої історії. У проєкті знімаються відомі українські актори: Андрій Ісаєнко, Анастасія Цимбалару, Олексій Нагрудний, Тарас Цимбалюк. Події розгортатимуться через деякий час після початку повномасштабного російського вторгнення у столичному Науково-дослідному центрі акушерства та репродуктології, куди скеровують вагітних з патологіями та ускладненнями з усієї України. Пропонуємо детальніше познайомитися з героями проєкту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вперше у серіалу “Жіночий лікар. Нове життя” на “1+1 Україна” зʼявився саундтрек: хто його виконав та коли премʼєра перезавантаження улюбленої історії

Михайло Гончар — акушер-гінеколог

Талановитий акушер-гінеколог, якого грає Андрій Ісаєнко, змушений переїхати до Києва із Сіверодонецька. Лікарню, де він очолював гінекологічне відділення, було зруйновано внаслідок російського обстрілу, як і дім Михайла. Після отриманого поранення він починає нове життя у столиці разом з донькою, яку виховує один. Влаштовуючись на нову роботу, він мимоволі переходить дорогу амбітному заступнику завідувача та опиняється втягнутим в інтриги.

Жіночий лікар. Нове життя - прем'єра

Олена Руденко — хірургиня-гінекологиня

Олена, роль якої виконує Анастасія Цимбалару, завідує гінекологічним відділенням у київському Науково-дослідницькому центрі акушерства та репродуктології. Вона вдало поєднує роботу в лікарні та материнство — оперує породіль й виховує шестирічного сина Остапа.

Оксан Руденко - Жіночий лікар

Віктор Романчук — генетик-репродуктолог

Лікар-репродуктолог, якого втілює Іван Жилюк, приймає і веде пацієнток та лікує безпліддя. Навіть попри те, що його інтереси конфліктують з інтересами головного героя Михайла, Віктор допомагає та підтримує його у робочих питаннях.

Віктор Романчук у серіалі "Жіночий лікар. Нове життя"

Юрій Сердюк — заступник директора центру

Акушер-гінеколог, роль якого виконує Олексій Нагрудний, прагне обійняти посаду директора центру. Він талановитий як лікар, але підступний як особистість. Час від часу для досягнення своєї мети використовує не зовсім чесні методи.

Жіночий лікар. Нове життя

Людмила Пишна — начмед

Начмед, яку зіграла Олександра Люта, раніше працювала гінекологинею. Нині вона переважно займається адміністративною роботою, переймаючись позитивним піаром центру. Людмила розривається між коханням та особистою вигодою. І коли врешті робить вибір на користь другого, перше її наздоганяє.

Людмила Пишна

Богдан Карпенко — директор центру

Директор, якого грає Анатолій Тихомиров, був викладачем Михайла Гончара за часів ординатури. Він щиро вірить в його медичний талант, називає найкращим учнем і вважає Михайла гідним посади директора центру.

Богдан Карпенко - Жіночий лікар. Нове життя

Не пропустіть прем'єру серіалу "Жіночий лікар. Нове життя" вже сьогодні, 9 жовтня о 20:30 на "1+1 Україна".

Новини по темі