Популярний актор змінив свій імідж заради ролі у стрічці Жити заради кохання на 1+1

Популярний актор змінив свій імідж заради ролі у стрічці Жити заради кохання на 1+1
1plus1.ua

Не пропустіть першу серію вже сьогодні ввечері.

Поділитися:

Сьогодні о 20:45 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра нового драматичного серіалу Жити заради кохання. Сюжет стрічки розгортається навколо трьох давніх друзів Саші, Вадима, Сергія, Насті та Світлани. Колись молоді люди жили безтурботним життям, але нещасний випадок з одним із них перевернув їхні долі. Час пройшов, кожен побудував нове життя, але несподівано для всіх до однієї з дівчат повертається колишній коханий, з яким вона розлучилась багато років тому. Саме в цей момент головна героїня постає перед складним вибором – дати шанс минулому чи назавжди забути про нього.  

Головна героїня Вероніка, роль якої виконала популярна українська акторка Дар’я Єгоркіна, потрапляє у любовний трикутник між колишнім коханим (Артемом Мяусом) та теперішнім чоловіком (Влад Нікітюк), разом з яким вона виховує доньку та будує плани на майбутнє. Але тепер герою Влада Нікітюка, зірці фільму Правило бою, доводиться боротися за щастя своєї родини.

У стрічці популярний актор перед глядачами постає відразу у двох образах – юному та більш зрілому. Як зізнався Владислав, йому навіть довелося змінити свій образ для ролі у стрічці Жити заради кохання:

 

«Наша стрічка, гадаю, стане дуже близькою кожному глядачу. Іноді усіх нас наздоганяють незавершені минулі справи. Мій герой – справжній сім’янин, який понад усе береже свою дружину та доньку. У більш зрілому віці він постане перед глядачами у новому образі.

Для того, щоб показати трансформацію від юнака до справжнього чоловіка, наші гримери зробили мені бороду, з якою в житті я ходжу дуже рідко.

Вона постійно відклеювалася, заважала говорити та їсти. Але завдяки їй на майданчику завжди панував сміх. Уявіть, серйозний момент, всі напружені, а в мене взяла і відклеїлася борода. Моя партнерка по знімальному майданчику Дар’я Єгоркіна завжди нестримно з цього сміялася», – зазначив популярний актор.

У стрічці ролі також виконали Анастасія Чепелюк, Валерія Ходос, Влад Нікітюк, Артем Мяус, Наталія Васько, Олексій Яровенко та інші.

Виробництвом серіалу займалася Стрелка production під керівництвом продюсера Олени Васільєвої на замовлення телеканалу 1+1. Режисер стрічки -– Сергій Толкушкін, відомий глядачам по роботі над популярними українським серіалом Школа. Оператор-постановник – Олександр Бойко, художник-постановник – Вадим Шинкарьов.