«Для мене в пріоритеті сім'я. Бо кар'єра, вона як проститутка: сьогодні тут, завтра там», – співачка TAYANNA про свою філософію життя (відео «ЖВЛ»)

Співачка TAYANNA розповіла «ЖВЛ» про свого сина, особисте життя та філософію життя.

Поділитися:

Співачка TAYANNA ексклюзивно для «ЖВЛ» розповіла про роботу, сина Даніеля та коханого. А також наголосила – для неї на першому місці завжди буде сім’я, зокрема – син.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джамала і TAYANNA розповіли Катерині Осадчій, чому заспівали дуетом, хто автор пісні та як їм працювалося разом

TAYANNA виховує сина Даніеля сама. З батьком сина вона вже давно не разом, зізнається – він підіймав на неї руку і морально принижував, а зараз фактично відсутній у житті Даніеля. Сина TAYANNA народила у 29 років і про це розповідає:

Це не було випадковістю. Це був план, я дуже хотіла дитину, я вже була готова до дитини і я була якраз в такому емоційному стані, коли знала, що дитина – це єдина людина, яка буде тебе любити нізащо, і вона назавжди.

Співачка зізнається – не знає, що таке післяпологова депресія. А про народження дитини говорить, що це просто цілий Всесвіт.

Син Таяни

Зараз для TAYANNA її син – це головна людина в житті. Вона багато часу приділяє його вихованню і майже не користується послугами няні. Співачка зізнається:

Для мене в пріоритеті сім'я. Бо кар'єра, вона як проститутка: сьогодні тут, завтра там.

TAYANNA розкрила секрет – останнім часом в її житті є чоловік на ім’я Олександр. Разом з ним вона відпочивала на Балі. Проте хто він, співачка не розповідає, і так само не показує його фото. Про ці стосунки TAYANNA розказує:

Однозначно я можу сказати, що я закохана, але сказати, що в мене є суцільна гармонія і я впевнена у завтрашньому дні, що все стабільно і класно, я не можу. Коли є дитина, взагалі важко будувати стосунки. Я вже стомилася боротися, щось комусь доводити. Я просто розслабилася і зараз знаходжуся в потоці.

Та TAYANNA не приховує – хоче заміж і ще дітей. А чи складуться у неї стосунки з нинішнім обранцем, покаже лише час.

Дивіться спільну пісню Jamala & TAYANNA ”Моя земля” –  вечір прем'єр з Катериною Осадчою: 

ФОТО: Instagram/tayanna_reshetnyak