Улюблена програма про життя знаменитостей повертається: незабаром на 1+1 Україна стартує ЖВЛ з новими ведучими

Улюблена програма про життя знаменитостей повертається: незабаром на 1+1 Україна стартує ЖВЛ з новими ведучими

Зустрічайте новий сезон!

Поділитися:

27 лютого на телеканалі 1+1 Україна стартує новий сезон програми про життя відомих людей ЖВЛ, яка занурює глядачів у відверті історії та розповідає новини про знаменитостей. У нових сюжетах покажуть героїв нашого часу - гумористів, акторів, співаків, спортсменів, волонтерів, бізнесменів, політиків та інших цікавих гостей, які під час повномасштабного вторгнення активно проявили свою громадянську позицію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Наша перемога дасть нам те, що ми отримаємо великий голос в новому світі», — Ірма Вітовська у ЖВЛ про акторство

ЖВЛ

Сьогодні у студії “Сніданку з 1+1” глядачам презентували оновлену пару ведучих ЖВЛ. До української співачки та учасниці «Жіночого Кварталу» Віри Кекелії у кадрі доєднається новий співведучий. Ним став улюбленець глядачів 1+1, шоумен Тімур Мірошниченко.

“За минулий рік життя кожного українця кардинально змінилось. Всі ми зрозуміли, що так як було до 24 лютого, уже не буде ніколи. Маски зірвані, і ми побачили справжніх героїв нового часу, які будуть далі розвивати нашу країну і рухати її до перемоги. Я радий розказати про них глядачам і надихнути їх на нові звершення. Також щасливий працювати у кадрі разом із чарівною Вірою, яка давно завоювала любов глядачів ЖВЛ”, - каже Тімур Мірошниченко.

ЖВЛ

Герої програми розкажуть про останні події та зміни в особистому житті, відверто поділяться своїм досвідом подолання перешкод та тим, як на їхні долі вплинула повномасштабна війна.

“Коли я дізналася, що Тімур стане моїм співведучим, я дуже зраділа, адже я знайома з ним з 2011 року і завжди дивилася на нього, як на професіонала своєї справи. Зараз ЖВЛ дуже змінився, так само як змінився час. З’явилися нові обличчя, герої та імена. Поняття “зірка” -  набуло нового значення і це прекрасно, адже кожна людина може стати знаменитістю”, - каже ведуча проєкту Віра Кекелія.

ЖВЛ

В ефірі “Сніданку з 1+1” Тімур зізнався, що зараз вони з дружиною займаються процесом усиновлення дитини.

“Це дуже серйозний та тривалий процес. До безпосереднього знайомства з дитиною ми повинні пройти деякі процеси, які можуть тривати від декількох місяців до півроку або року. Ми хочемо допомогти дитині, вік якої співпадає з віком наших дітей”, - каже ведучий ЖВЛ Тімур Мірошниченко.

Ще більше ексклюзиву дивіться в ефірі ЖВЛ з 27 лютого на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Він дуже любить Україну»: Ірина Сопонару у ЖВЛ розповіла про закордонного коханого та материнство

Нагадаємо, Віра Кекелія - українська співачка, суперфіналістка вокального проєкту телеканалу «1+1» «Голос країни-7», учасниця гумористичного проєкту «Жіночий Квартал» Студії «Квартал 95». Одружена з фіналістом «Голосу країни-7» Романом Дудою. Виховує двох синів. Другого сина народила у серпні 2022 року, під час повномасштабного російського вторгнення.

Тімур Мірошниченко - український телеведучий та коментатор, “голос Євробачення”. Із перших днів повномасштабного вторгнення виходив у прямі ефіри “Сніданку з 1+1”, щоб бути точкою опори для глядачів, та коментував Євробачення 2022 року, у якому переміг український гурт Kalush, із бомбосховища. Виховує двох дітей - доньку Мію та сина Марко.

Дивіться ЖВЛ вже з 27 лютого на телеканалі 1+1 Україна.