"Вболівати я, звісно, буду тільки за Україну", — Тімур Мірошниченко про свої очікування від "Євробачення 2023"

Тімур Мірошниченко про свої очікування від "Євробачення 2023" — 1+1

Ведучий ЖВЛ та "Сніданку з 1+1" Тімур Мірошниченко стане ведучим прямої трансляції урочистої Церемонії відкриття "Євробачення-2023".

Поділитися:

Ведучий "Сніданку з 1+1" та ЖВЛ на телеканалі 1+1 Україна Тімур Мірошниченко вже майже 20 рокі є офіційним коментатором "Євробачення" в Україні. Також цьогоріч Тімур разом зі своєю ліверпульською колегою Сем Квек стануть ведучими прямої трансляції урочистої Церемонії відкриття "Євробачення-2023" на офіційному ютуб-каналі. В коментарі сайту 1+1 він поділився власними очікуваннями від пісенного конкурсу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тімур Мірошниченко розкрив секрети підготовки до "Євробачення-2023"

Тімур Мірошниченко вболіватиме тільки за Україну. Він також висловив своє захоплення поверненням Loreen на "Євробачення-2023", однак не зовсім впевнений у її перемозі.

"Вболівати я, звісно, буду тільки за Україну. Цього року мені буде цікаво спостерігати за Loreen, адже не часто переможці "Євробачення" повертаються на конкурс і далеко не часто це успішно. Зараз букмекери пророкують їй надзвичайно високий коефіцієнт можливої перемоги. Та насправді в мене немає стовідсоткової впевненості, що Loreen стане переможницею. Вона точно буде в топі, тому мені буде цікаво поспостерігати за тим, як вона буде себе поводити, як до неї буде прикута увага, яким буде її виступ на самому конкурсі. На Нацвідборі в Швеції вона виграла за рахунок пісні,  харизми, але дуже важливий елемент зіграв величезний екран між сценою та екраном, де вона перебувала. Подейкують, що в Ліверпулі поки що не змогли встановити цей екран, тому що є всього 50 секунд між виступами артистів і от поки що не вдається вкластися в цей час". 

Нагадаємо, в 2023 році "Євробачення" мало б проходити в Україні, але через повномасштабне військове вторгнення росії конкурс перенесли до Великої Британії, до Ліверпулю. Півфінали "Євробачення" пройдуть 9 та 11 травня, а фінал — 13 травня. Представлятиме Україну гурт TVORCHI у фіналі під номером 19.