Як пройшла церемонія Греммі 2024: хто отримав нагороди, а хто - арешт

ЖВЛ представляє
09:10
Будні

Ведучий “ЖВЛ представляє” Тімур Мірошниченко розповів про цьогорічну церемонію Греммі у Лос-Анджелесі.

Поділитися:

У ніч з 4 на 5 лютого пройшла церемонія Греммі у Лос-Анджелесі. Греммі є найпрестижнішою премією у рамках музичної індустрії, її церемонія нагородження - найочікуванішою подією у світі музики. 

У цьому році нагороди отримали Тейлор Свіфт, Біллі Айліш, R&B співачка SZA та навіть культовий гурт Бітлз отримав статуетку за найкраще музичне відео. Про цю та інші моменти церемонії розповів ведучий “1+1 Україна” Тімур Мірошниченко у рубриці “ЖВЛ представляє”.

Довгоочікуваним сюрпризом стала поява легендарної Селін Діон. Незадовго співачці діагностували серйозну невиліковну хворобу - синдром м’язової скутості. Зал зустрів зірку оваціями. Втім глядачі звинуватили співачку Тейлор Свіфт за недостатню повагу до хворої Селін Діон. Обурення викликала поведінка Свіфт при отриманні нагороди від Діон, що не супроводжувалось належною подякою. Тим не менш, за лаштунками співачки разом привітно спілкувались, фотографувались і навіть обійняли одна одну. 

ЧИТАТИ ТАКОЖ: alyona alyona та Jerry Heil ексклюзивно в “Сніданку з 1+1” прокоментували натяк MELOVIN на фальсифікацію результатів Нацвідбору-2024

Співачка Майлі Сайрус вперше отримала заслужену статуетку і не змогла стримати емоції при виконанні пісні. Її виступ вже встиг завіруситися мережею. Співачка експромтом додала в текст пісні Flowers фразу: «Я тільки що виграла свою першу нагороду Греммі», - і запалила сцену ідеальним її виконанням. 

А комусь не пощастило відсвяткувати отриману нагороду. Репера Killer Mike одразу після нагородження затримала поліція за бійку, у якій він брав участь напередодні церемонії. 

Більше цікавого та корисного дивіться у будні в "Сніданку з 1+1" з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна"

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У короля Чарльза III діагностували рак

Новини по темі