alyona alyona та Jerry Heil ексклюзивно в “Сніданку з 1+1” прокоментували натяк MELOVIN на фальсифікацію результатів Нацвідбору-2024

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Переможниці Jerry Heil та alyona alyona про участь у Нацвідборі-2024 та перші враження від перемоги

Поділитися:

4 лютого відбулося оголошення переможців Національного відбору на "Євробачення-2024". Перемогу виборов дует alyona alyona та Jerry Heil з композицією Teresa & Maria. Тож, саме вони представлять Україну вже у першому півфіналі "Євробачення-2024", який відбудеться 7 травня 2024 року у Мальме, Швеції. Переможниці Нацвідбору “Євробачення - 2014” ексклюзивно в “Сніданку з 1+1” прокоментували натяки MELOVIN щодо необʼєктивності результатів.

Учасник цьогорічного Національного відбору на “Євробачення-2024” MELOVIN, який за результатами суддівського та глядацького голосування отримав 18 балів і посів третє місце натякнув, що Нацвідбір нібито був "куплений”. alyona alyona вперше прокоментувала звинувачення співака.

“Знаєте, я постійно кажу одне й теж: "Дай нам Боже тих сил і тих грошей, про які всі думають, що вони в нас є". Я не уявляю, скільки треба заробляти, щоб оплатити таку кількість людей. Якщо люди думають, що вони в нас є, і ми б їх витрачали не на збори, а на такі речі, і не писали б якісну та класну пісню, яка потрапить до серця, то нехай вони в нас будуть”, - зазначила співачка.

Також Jerry Heil розповіла, що номер до виступу на головній сцені "Євробачення" у травні ще зазнає змін та вони з alyona alyona дослухаються до порад членів журі Нацвідбору-2024.

Над створенням фінального концерту Нацвідбору на Євробачення 2024 працювала продакшн команда Big Brave Events (1+1 Продакшн). Продюсер “Нацвідбору-2024” Володимир Завадюк прокоментував гучні обговорення результатів фіналу Нацвідбору та висловив особисту точку зору.

“Круто підтримувати одне одного, а не хейтити постійно. Я проти культури хейту і відмін, якщо це не має під собою конкретних доказів і кейсів. Голосування відбувається в Дії. І враховуючи цей сервіс, в якого крута репутація, я вважаю, що тут неможливі жодні фальсифікації”, - сказав Володимир Завадюк.

За його словами, шляхи вирішення назріваючої недовіри до фіналу цього нацвідбору має коментувати організатор відбору, адже саме вони відповідають за вибір переможця. Продакшн команда Big Brave Events (1+1 Продакшн) займалася забезпеченням телетрансляції.

Дивіться «Сніданок з 1+1» щодня по будням з 6:30 до 09:30 на телеканалі “1+1 Україна”.

Новини по темі