У боях на Донеччині: український актор Андрій Валенський отримав поранення на фронті

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Актор серіалів Жіночий лікар та Слуга народу Андрій Валенський отримав важке поранення на фронті: фото
Андрій Валенський/Facebook

Актор серіалів Жіночий лікар та Слуга народу Андрій Валенський отримав важке поранення на фронті

Поділитися:

Український актор театру та кіно Андрій Валенський отримав важке поранення на фронті, повідомляється в сюжеті ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1.

У актора, який грав у серіалах Жіночий лікар та Слуга народу-3, черепно-мозкова травма, контузія, розбите та зашите обличчя, зламаний ніс, зламана ліва рука та роздроблене праве стегно.

Про це повідомила його колега, актриса Римма Зюбіна на своїй сторінці в Facebook. Вона розповіла, що Валенський отримав поранення в ході бойових дій у Донецькій області між Клищіївкою та Іванівським. Актор переніс операцію і зараз перебуває в лікарні. На нього чекає ще кілька операцій та реабілітація.

«Сталося це на Донеччині між Клищіївкою та Іванівським. У Андрія Валенського черепно-мозкова травма, контузія, розбите та зашите обличчя, зламаний ніс, зламана ліва рука, обпалена права рука, роздроблене праве стегно», - написала Зюбіна та закликала допомогти актору.

 

Сталося це в Донецькій області між Клищіівкою та Іванівським. У Андрей Валенский черепно мозгова травма, контузія,...

Опубліковано Риммою Зюбіною Понеділок, 5 серпня 2024 р.

Нагадаємо, Валенський закінчив театральний факультет Харківського університету мистецтв за спеціальністю актор театру та кіно. На його рахунку понад 50 ролей у кіно, а також ролі на сцені Харківського театру імені Тараса Шевченка, театру Лесі Українки та Київського театру драми та комедії на Лівому березі Дніпра.

Актор пішов захищати Україну від російських окупантів зі зброєю в руках 2023 року.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасник Голосу країни отримав серйозне поранення на фронті

Новини по темі