Не зміг стримати сліз у суді: з Алека Болдуіна зняли звинувачення у ненавмисному вбивстві операторки на зйомках

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Алек Болдуін розплакався у суді після того, як його визнали невинним у вбивстві українки: фото
Getty Images

Алек Болдуін розплакався в суді після того, як його визнали невинним у вбивстві українки

Поділитися:

З Алека Болдуіна зняли звинувачення в ненавмисному вбивстві кінооператорки Галини Хатчинс на знімальному майданчику фільму Іржа восени 2021 року, повідомляється в сюжеті ЖВЛ Представляє в Сніданку з 1+1.

Актор міг бути засуджений до 18 місяців ув'язнення. Після того, як суд виніс свій вердикт, Болдуін заплакав, а потім залишив зал суду без коментарів журналістам. Разом з актором плакала і його дружина Хіларія Болдуін.

Алек Болдуін

Алек Болдуін

Фото: Getty Images

Нагадаємо, 42-річну уродженку України, кінооператорку Галину Хатчинс було вбито під час репетиції однією зі сцен пострілом з револьвера, яким за сюжетом фільму користувався Болдуін. Він виявився заряджений бойовими патронами.

Раніше стало відомо, що піротехнік фільму Ханна Гутьєррес-Рід випадково переплутала реквізитні кулі з бойовими патронами, які вона принесла з дому. Вона була визнана винною в ненавмисному вбивстві і засуджена до 18 місяців в'язниці.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Резонансне вбивство українок у Німеччині: в “Говорить вся країна” на “1+1 Україна” розкажуть, яким був перший імовірний замах на життя жінки та хто є біологічним батьком дитини

Новини по темі