Резонансне вбивство українок у Німеччині: в “Говорить вся країна” на “1+1 Україна” розкажуть, яким був перший імовірний замах на життя жінки та хто є біологічним батьком дитини

Говорить вся країна
19:30
Пн-Чт
Резонансне вбивство українок у Німеччині у “Говорить вся країна” на “1+1 Україна”
1plus1

У "Говорить вся країна": ексклюзивне розслідування справи українок, вбитих у Німеччині

Поділитися:

З понеділка по п’ятницю о 19:30 на телеканалі “1+1 Україна” транслюють суспільно-важливе ток-шоу “Говорить вся країна”. Проєкт має на меті розібратися в резонансних справах, встановити справедливість та навчити українців відстоювати свої права. Новий сезон проєкту показує на прикладі реальних історії, як перетворити проблеми на план дій та шукати вихід із будь-якої складної ситуації.

Вже завтра, 5 квітня, о 19:15 у токшоу “Говорить вся країна” ексклюзивно розберуть справу, яка шокувала Україну та міжнародну спільноту своєю жорстокістю. 

За словами свідків, 4 березня із табору для біженців у Німеччині зникла безвісти родина українців. Вже 14 березня у місті Гоккенгайм на березі річки Рейн перехожими було знайдено тіло 27-річної українки Маргарити Разаз, яка ймовірно була вбитою. Під час розтину підтвердилося, що дівчина зазнала "зовнішнього насильства" перед смертю. Тоді поліція взялася за пошук матері Маргарити, адже її вважали головним свідком вбивства. Трохи згодом, 20 березня, в озері біля села Бад-Мінгольсхайм знайшли і її тіло. Дитина Маргарити Мія виявилася живою і неушкодженою. Вона була вдома у 43-річної росіянки та 44-річного німця, яких і підозрюють у вбивстві.

За версією слідства, підозрювані німець та росіянка вбили маму та бабусю дівчинки, щоб забрати дитину собі. Подружжя заманило біженок, пообіцявши їм допомогти оформити документи у Німеччині. 

У студії проєкту “Говорить вся країна” ексклюзивно з’явиться подруга Маргарити з табору для біженців, яка ще задовго до вбивства запідозрила у нечесності росіянку Інну і попереджала вбиту про можливі наслідки такого спілкування. Виявляється, що підозрювана Інна та її чоловік запрошували загиблих українок до ресторанів, оплачували дороговартісні подорожі Європою та пропонували загиблій Маргариті підписувати документи під приводом опіки у пологовому та допомоги із перекладом на німецьку мову.

“Вперше я дізналася про Інну, коли Мії було десь 2 тижні. Тоді вони разом з Маргаритою поїхали у Францію. Після подорожі Маргарита сказала мені таку річ, яка шокувала мене і змусила задуматися щодо намірів Інни. Коли вони поверталися, Інна сказала їй, що за законодавством Німеччини водії не мають право доливати масло у автівку, тому вона завезла її з дитиною до лісу і зробила вигляд ніби-то доливає масло. Вони стояли там дуже довго, дитина плакала. Я вже тривалий час знаходжуся у Німеччині, мій чоловік водій і ми дуже чітко знаємо закони цієї країни. Я вперше почула цю інформацію”, - каже подруга Маргарити. 

Експерт проєкту Сергій Старенький каже, що можливо така дивна поведінка була першою спробою замаху на життя українки. 

“Це можливо і була перша спроба вбивства. Вона виїхала з регіону і країни, де проживала з малою, новонародженою дитиною, у якої ще навіть немає документів і про яку мало хто знає. Вони виїхали втрьох: Інна, новонароджена Мія і Маргарита. До того ж, Інна зупинилася у відлюдному місці під явно вигаданим приводом. Дуже довго стояли у лісі, тому що Інна могла очікувати на спільників, але щось пішло не так”, - каже Сергій.

Про що говорилося у останньому листуванні вбитої з росіянкою, дивіться вже 5 квітня о 19:15 на 1+1 Україна. 

У студії проєкту також з’явиться ще одна подруга Маргарити, яка розповіла ексклюзивні подробиці про те, хто є батьком дитини. Вона розвіяла міф, що батько дитини знаходиться у лавах ЗСУ. Як виявилося, жінка завагітніла не в Україні, а під час проживання у Словаччині. 

“Я перша людина, якій Маргарита розповіла про вагітність. З батьком дитини я була знайома особисто. Він вірмен з українським корінням, який проживав у Словаччині. Коли дізнався про її вагітність, то обіцяв, що все буде добре, а потім в один момент просто зник. Згодом він сказав, що допомагати не буде і як виявилося у нього була дівчина. Маргарита дізналася про це, коли він втік до Вірменії”, - каже Валентина, подруга Маргарити. 

Чи зв’язувався біологічний батько з родичами Маргарити після трагедії, як прокоментує події сестра Маргарити Євгенія, яка зараз знаходиться у Німеччині і чому їй доведеться ще рік жити у країні, в якій вбили її сестру, дивіться вже завтра о 19:15 на “1+1 Україна”. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Новини по темі