Альона Омаргалієва зізналася, що мріє про народження другої дитини та розповіла, де зараз служить її чоловік-військовий Тамерлан

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Альона Омаргалієва розповіла, що вони з чоловіком-військовим Тамерланом мріють про другу дитину
omargalieva.alena/Instagram

Альона Омаргалієва розповіла, що вони з чоловіком-військовим Тамерланом мріють про другу дитину

Поділитися:

Українська співачка Альона Омаргалієва ексклюзивно у коментарі ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1 зізналася, що хоче знову стати мамою.

Омаргалієва поділилася, що вони з чоловіком, співаком Тамерланом, який з перших днів повномасштабної війни захищає Україну зі зброєю в руках, мріють про народження другої дитини.

«Хочеться другу дитину, маленьку, лялечку. Напевно, багато залежить від мене, треба налаштуватися. У важкі часи живемо і є стрес, і переживання», - повідомила вона.

Співачка також розповіла, що зараз бачить чоловіка частіше, адже він служить у Києві.

«Він більше знаходиться у Києві, займається БПЛА. І з побратимами займається своїми військовими справами. Він їздить на передову, але зараз я бачу його частіше», - поділилася вона.

Нагадаємо, раніше Омаргалієва зізнавалася, що влітку минулого року пережила викидень. Співачка втратила дитину у перші тижні вагітності і так і не знає, що стало причиною викидня.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Дорога до лінії зіткнення»: Соломія Вітвіцька приїхала до коханого-військового у Донецьку область

Новини по темі