«Великий гріх»: Анастасія Приходько спростувала, що вдруге повінчалася із чоловіком

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Анастасія Приходько спростувала, що вдруге повінчалася із чоловіком і видалила допис з фото з церкви
prykhodko_official/Instagram

Співачка Анастасія Приходько висловилася про те, що нібито вдруге повінчалася із чоловіком

Поділитися:

Українська співачка Анастасія Приходько в ексклюзивному коментарі ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1 спростувала чутки про друге вінчання з чоловіком Олександром.

У вересні у день річниці весілля Приходько опублікувала серію фото, на яких позувала у білій сукні у церкві разом із чоловіком. Зазначимо, що ця публікація вже недоступна на сторінці артистки в Instagram.

Анастасия Приходько
prykhodko_official/Instagram

Артистка ексклюзивно у ЖВЛ Представляє наголосила, що ЗМІ та шанувальники помилково подумали, що вони з чоловіком вирішили повінчатися вдруге. Приходько наголосила, що вінчатися двічі – великий гріх і повідомила, що вони просто вирішили відновити шлюбні обітниці у церкві.

«Дуже багато людей пишуть мені, що ми вдруге повінчалися. Але це великий гріх вдруге вінчатися. Ніхто над нами корони не тримав, у мене просто був віночок із коралів. Якщо ми вже десять років пройшли, то потрібно ще десять років, як мінімум. Все було просто, спокійно, романтично та органічно», - поділилася вона.

Приходько додала, що вони з чоловіком хочуть, щоб така церемонія відновлення шлюбних обітниць стала їхньою сімейною традицією.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анастасія Приходько розповіла, чому та як забороняє своїм дітям користуватися соціальними мережами

Новини по темі