Анастасія Приходько розповіла, чому та як забороняє своїм дітям користуватися соціальними мережами

Анастасія Приходько разом з донькою Наною завітала до студії "Сніданок. Вихідний" та розповіла, як

Поділитися:

Співачка Анастасія Приходько завітала з 11-річною донькою Наною до студії «Сніданок. Вихідний». Анастасія розповіла, чи забороняє дітям соціальні мережі та як справляється одразу з трьома дітьми.

У старшої доньки Анастасії Приходько, 11-річної Нани, немає Instagram: мама забороняє.

У світі є багато чого цікавого, окрім соціальних мереж. У мене це робота, на жаль. Вона мене зобов’язує. Я хочу, щоб у дітей було щасливе дитинство.

Однак, Анастасія Приходько зізналась, що у доньки є Tik Tok, і вона вважає, що цього достатньо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖБагатодітна мама, співачка Анастасія Приходько: «Коли мені було 20, для мене діти були, як НЛО»

У Анастасії Приходько нещодавно великий стрес викликала поїздка доньки до Карпат із класом на шкільні канікули:

У мене був стрес, бо я вперше відправила дитину до Карпат відпочивати. Увесь тиждень я дуже мало виходила у соціальні мережі, бо хвилювалась. Треба привчати до самостійності. Вона впоралась і ніхто на неї не жалівся. Я хороша мама, виховала правильно.

Нана зізналась, що мама завжди переживає, якщо вона довго не телефонує. Довго – це годин п’ять.

Анастасія Приходько з дочкою

Фото Instagram/prykhodko_official

Анастасія Приходько вчить дітей, що потрібні аргументи, навіщо вони чогось хочуть, однак вони ще не завжди готові їх навести: "Я звісно запитую, навіщо їм це потрібно, але зазвичай отримую відповідь: «Просто так».

Я не тиран та деспот. У мене єдина вимога – виконання своїх прямих обов’язків: школа, навчання, не сидіти постійно в телефоні чи телевізорі та є якісь мої особисті вимоги, які необхідно виконувати. Якщо вони не виконуються, звичайно, забирається телефон, пульт від телевізора і ти сидиш день у кімнаті та думаєш про свою поведінку. Я не прошу прибирати 24/7, не прошу прасувати свої речі, мити посуд. Їх прямий обов’язок – навчання. Якщо вони це виконують – зі мною можна домовитись. Не робиш – розмова завершена.

Донька підтвердила, що так неодноразово вже було: коли вона не робила уроки, увесь день проводила у своїй кімнаті.

Анастасія Приходько розповіла, чому вдома усі кличуть доньку Нану Чіпі: "Чіпі – це скорочено від чемпіон, ми вдома не називаємо на ім’я, тільки Чіпі". У молодших дітей також є свої, домашні прізвиська. Середнього кличуть горішок, а молодшого – «сахарок». Чіпі придумала мама, а прізвиська хлопчикам – тато.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анастасія Приходько про те, як бути багатодітною мамою: "Тепер у мене все в гармонії"

Нана розповіла, як їй бути найстаршою у сім’ї та як вона сприймає брак уваги від мами: "Я вже розумію, що Лука поки маленький і йому потрібно трохи більше маминої уваги. Але мама обіцяла, як тільки він підросте, уваги усім буде порівну". Анастасія Приходько ж вважає, що найбільше уваги приділяє якраз доньці, Нані.

Я розумію, що кожна наступна дитина приходила у моє життя більш свідомо і я тепер розумію, чому американці народжують у 40. Я от народила, не буду говорити останнього, і в 34 розумію усі справжні материнські відчуття. В 22 я розуміла все інакше, в 25 так само, і лише тепер я усвідомила, що хотіла б стати мамою-героїнею. Взагалі, я мріяла про близнюків чи двійню.

Анастасія Приходько з дітьми

Анастасія Приходько поділилась, як їй вдається приділяти увагу кожній дитині і не забути про чоловіка:

У нас величезна територія, однак всі чомусь завжди поруч біля мами. Навіть, коли я хочу трохи відпочити та побути на самоті, вони все одно поруч зі мною. Я теж втомлююсь, хочу побути одна, хочу помріяти, поплакати, побути з чоловіком, поговорити з ним.

Дивіться відео, як Анастасія Приходько завітала на обід до студії шоу "Твій день":