В ефектному образі: зірка серіалу "Жіночий лікар. Нове життя" Анастасія Цимбалару знялася у новій фотосесії

Зірка серіалу Жіночий лікар. Нове життя Анастасія Цимбалару знялася у зухвалій фотосесії - фото

Зірка серіалу "Жіночий лікар. Нове життя" Анастасія Цимбалару показала кадри з ефектної фотосесії

Поділитися:

Українська актриса, зірка серіалу "Жіночий лікар. Нове життя" Анастасія Цимбалару знялася в ефектній фотосесії.

Цимбалару постала на знімках, опублікованих в Instagram, у відвертому образі та вразила Мережу.

«Додамо трохи вогню цього суботнього ранку», - підписала кадри актриса.

У коментарях шанувальники та колеги активно обговорювали нову фотосесію Цимбалару.

"Богиня", - написала акторка Наталка Денисенко.

"Шикарно", "Настя, ви прекрасні", "Вау", "Так, ви дійсно вогник", "Ми з хлопцем дивимося твій серіал, дуже класний", "Красива", "Ви просто неймовірно красива", - пишуть у коментарях до дописа.

Анастасія Цимбалару

Анастасія Цимбалару

Анастасія Цимбалару

Анастасія Цимбалару

Анастасія Цимбалару

Нагадаємо, "1+1 Україна" спільно з FILM.UA Group розпочали зйомки продовження одного з найпопулярніших серіалів про медиків "Жіночий лікар. Нове життя". Прем'єру можна буде побачити вже на початку нового телесезону на "1+1 Україна". Перший сезон завершився тим, що акушер-гінеколог Михайло Гончар помирився з Оленою Руденко, але не знає про її рішення стати бойовим медиком на фронті. Куди повернуть долі улюблених героїв серіалу – глядачі "1+1 Україна" побачать уже восени.

Відомо, що у другому сезоні Гончар продовжує свою роботу у столичному Науково-дослідному центрі акушерства та репродуктології. Стосунки з Оленою проходять нові випробування. Тим часом Андрій Балюк відчуває, що йому некомфортно у цивільному житті, тому він шукає можливості долучитись до медичної допомоги породіллям на прифронтових територіях.

Напередодні Тарас Цимбалюк заінтригував кадрами зі зйомок серіалу "Жіночий лікар. Нове життя", на яких з'явився з актором Андрієм Ісаєнком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акторка серіалу "Жіночий лікар. Нове життя" Анастасія Цимбалару розповіла про зйомки в умовах війни та взаємини з колегою Андрієм Ісаєнком

 

Новини по темі