«Фізично виснажливо»: Анатолій Анатоліч повідомив, що проходить військові навчання

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Анатолій Анатоліч розповів, що проходить військові навчання та навчається керувати дронами

Анатолій Анатоліч розповів, що проходить військові навчання та навчається керувати дронами

Поділитися:

Український ведучий Анатолій Анатоліч повідомив, що проходить військові навчання. Він розповів про це ексклюзивно у коментарі ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1 на прем'єрі четвертої частини мультфільму Нікчемний я.

За словами Анатоліча, заняття проходять щотижня.

«Дуже фізично виснажливо. Це заняття з дронами, FPV-дронами, розвідувальними дронами та стрілецькою зброєю, - повідомив він.

Анатоліч також розповів, як здійснив мрію своїх дітей, коли озвучив у мультфільмі Нікчемний я 4 Перрі Прескотта, сусіда головного героя. Він прийшов на його прем'єру у Києві разом зі своїми дітьми Лолітою та Алісою та поділився, що вони з дружиною Юлою часто проводять час із кожним зі своїх дітей окремо.

Анатолій Анатоліч

«Ми зараз поїздку Україною плануємо окремо. Я маю ідею, щоб я поїхав з однієї з доньок, а Юла з'їздила з іншою. З Алісою нещодавно вдвох гуляли на Подолі, з Лолітою ми ходили в кіно», - розповів ведучий.

Нагадаємо, у Анатолія Анатолича та Юли троє дітей: 13-річна Аліса, 11-річна Лоліта та 2-річний син Ніл.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Вже брав участь у них»: зірка серіалу Обіцянка Богу Юрій Феліпенко розповів про службу в батальйоні Ахіллес і бойові дії

Новини по темі