«Не спортсмен»: Анна Різатдінова вперше розповіла про свого коханого

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Анна Різатдінова вперше розповіла про нового бойфренда і зізналася, що вже познайомила його із сином
anna_rizatdinova/Instagram

Анна Різатдінова вперше розповіла про нового бойфренда і зізналася, що вже познайомила його із сином

Поділитися:

Українська гімнастка Анна Різатдінова ексклюзивно у ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1 вперше розповіла про своє нове кохання.

Різатдінова, якій сьогодні, 16 липня виповнюється 31 рік, зізналася, що її серце вже не вільне і поділилася подробицями про нові стосунки.

«Так виходило, що на день народження я завжди одна. Все своє життя я мріяла про сім'ю, але жодного разу я не святкувала разом із сім'єю. Я дуже сподіваюся, що цього разу зі мною буде мій синочок і моя кохана людина», - зізналася гімнастка у розмові зі ЖВЛ Представляє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Я втомилася говорити всім, що у мене все добре, тому буду максимально відверта”: Ганна Різатдінова ексклюзивно для ЖВЛ розповість про стосунки з мамою, яка живе в тимчасово окупованому Криму

Різатдінова розповіла, що познайомилася з коханим в одному із клубів у Києві.

«Він не спортсмен. Я, щиро кажучи, думала, що вже не знайду те, що шукала. Я вийшла вперше за останні п'ять років у клуб. І коли ми пішли з подругами, то мені ця атмосфера, куди ми пішли, не сподобалася, але вона закінчилася таким знайомством. Щось нове у моєму житті, у мене такого ще не було», - поділилася вона.

Гімнастка також додала, що вже познайомила бойфренда зі своїм 6-річним сином Романом. За її словами, він у всьому підтримує маму та спокійно сприйняв появу в її житті коханого чоловіка.

Анна Різатдінова

Нагадаємо, у 2023 році Різатдінова заявила, що розійшлася з колишнім коханим і зізналася, що їхні стосунки не пройшли випробування відстанню. Після початку повномасштабної війни гімнастка разом із сином жила в Іспанії, тоді як її екс-коханий знаходився в Україні.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

Новини по темі