“Я втомилася говорити всім, що у мене все добре, тому буду максимально відверта”: Ганна Різатдінова ексклюзивно для ЖВЛ розповість про стосунки з мамою, яка живе в тимчасово окупованому Криму

 Ганна Різатдінова ексклюзивно для ЖВЛ розповість про стосунки з мамою, яка живе в тимчасово окупованому Криму

Не пропустіть новий сезон ЖВЛ на телеканалі “1+1 Україна”.

Поділитися:

27 лютого об 11:00 на телеканалі “1+1 Україна” стартує новий сезон програми про життя знаменитостей ЖВЛ, яка занурює глядачів у відверті історії героїв нашого часу. У нових сюжетах покажуть інтерв’ю гумористів, акторів, співаків, спортсменів, волонтерів, бізнесменів, політиків та інших цікавих особистостей, які під час повномасштабного вторгнення активно проявили свою громадянську позицію. Ведучими нового сезону ЖВЛ стали: улюбленець глядачів телеканалу 1+1 Тімур Мірошниченко та українська співачка, суперфіналістка головного музичного проєкту “Голос країни” Віра Кекелія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Наша перемога дасть нам те, що ми отримаємо великий голос в новому світі», — Ірма Вітовська у ЖВЛ про акторство

Герої програми розкажуть про останні події та зміни в особистому житті, відверто поділяться своїм досвідом подолання перешкод і тим, як на їхні долі вплинула повномасштабна війна.

Першими героями інтерв’ю стануть: парамедикиня Мар’яна Мамонова, яку за декілька днів до народження дитини звільнили з російського полону, відомий співак та хітмейкер Артем Пивоваров, який поділиться розповіддю про найскладніші концерти в його житті, а також актор Тарас Цимбалюк, який ексклюзивно розповість про нові стосунки з екс-учасницею шоу про кохання.

Артем Пивоваров

Стане героїнею ЖВЛ і відома гімнастка Ганна Різатдінова. Вона розповість про стосунки з мамою, яка живе у тимчасово окупованому Криму. 

Я дуже втомилася говорити всім, що у мене все добре, тому сьогодні я буду максимально відвертою. Чи я щаслива? Ні. Мені 29 років, і за весь цей час у мене жодного дня не було родини. Моя мама залишилася в тимчасово окупованому Криму, і в мене кожен день в голові питання: “Як так сталося, що ти досі там?” Так, в нас одне прізвище, але ми різні люди”, - зізналася спортсменка.

Поділилася із ЖВЛ своїми хвилюваннями щодо народження третьої дитини Світлана Тарабарова. Співачка каже, що не всі у її родині потішилися новині про те, що вона вагітна втретє.

Виношувати і народжувати дітей – це найважкіше, що я робила в своєму житті. А тим більше під час війни. Коли батьки дізналися, що я втретє при надії, не дуже зраділи. Особливо мама. Я дуже хотіла третю дитину, але не буду брехати – можливо, трошки пізніше. Але як Бог дав”, - каже Тарабарова.

Світлана Тарабарова

У ексклюзивному сюжеті Олексій Суханов розповість про те, як його прийняли в родині ведучих 1+1. Олексій прокоментує старт нового токшоу “Говорить вся країна” на каналі “1+1 Україна” та відкриє завісу особистого життя.

Також ексклюзивно для ЖВЛ ситуацію щодо розлучення відомої блогерки Аліни Шаманської та українського режисера і продюсера Руслана Ханумака прокоментувала інша блогерка Ганна Алхім, яку підписники називають розлучницею. Що відповіла зірка на такі закиди, дивіться в ефірі ЖВЛ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Він дуже любить Україну»: Ірина Сопонару у ЖВЛ розповіла про закордонного коханого та материнство

Ще більше вражаючих зізнань та несподіваних подробиць побачите в ефірі ЖВЛ з 27 лютого об 11:00 на телеканалі 1+1 Україна.