Чутки про розлучення і неоднозначні дописи в мережі: що відомо про стосунки Катерини Кухар і Олександра Стоянова

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Катерина Кухар натякнула на розлучення з чоловіком Олександром Стояновим
inst: ekaterinakukhar_official

У «ЖВЛ представляє» розповіли про стосунки Катерини Кухар із чоловіком Олександром Стояновим.

Поділитися:

У новому випуску «ЖВЛ представляє» з Тімуром Мірошніченко розповіли, як прима-балерина Національної опери України Катерина Кухар прокоментувала стосунки з чоловіком Олександром Стояновим в одному із інтервʼю:

«Я не буду за Олександра коментувати його діяльність. Ніколи не радила йому нічого по роботі, він самодостатня доросла людина й завжди робить так, як вважає за потрібне. Й тим паче зараз ми йдемо різними шляхами».

Про які шляхи мова - зірка не уточнила, але саме так Катерина вирішила востаннє прокоментувати скандал навколо Олександра, який розгорівся на тлі виступів закордоном з його балетною трупою «Grand Kyiv ballet» і виставою «Лебедине озеро» на музику Чайковського. Кухар зауважила, що Стоянов - єдиний продюсер, хто зараз у всьому світі показує балет «Лісова пісня» на трьох континентах. 

Чутки про розрив зіркової пари ширяться вже більше як пів року. В соцмережах подружжя зникло зі сторінок одне одного. Кухар пояснила осінню зміну іміджу - змінами в особистому, а потім виклала у інстраграм відео з незнайомими чоловіками. Невдовзі і Стоянов назвав балерину всього лише матір’ю своїх дітей. Наразі пара перебуває на гастролях у США і офіційно свій розрив не підтверджують. Наскільки різними шляхами вони зараз ідуть теж не ясно, адже з допису на сторінці Стоянова, пара разом виступатиме у Америці ще принаймні до 6 травня.

Нагадаємо, що стосунки пари почалися ще в далекому 2006 році. Тоді Катерину і Олександра поставити танцювати у дуеті для постановки «Спляча красуня» і пара закохалась, а офіційно розписались тільки через 10 років. Втім, нещодавно і від Олександра і від Катерини у мережі лунали неоднозначні натяки на розрив. Одну зі своїх світлин з новою зачіскою Катерина підписала:

«Жінка йде до перукаря, коли в її особистому житті відбуваються зміни».

А другий допис, що визвав підозри демонстрував Катерину у білій сукні, що нагадує весільну з підписом:

«Жінки не бувають самотні. Навіть, коли кажуть, що вони вільні. Бо в них завжди хтось є … І не важливо, в голові, у серці або у ліжку».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі