День народження з новим серцем: Вʼячеслав Узелков зізнався, що переніс важку операцію

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Спортсмен Вʼячеслав Узелков переніс складну операцію на серці
inst: uzelkov_official

Український спортсмен Вʼячеслав Узелков отримав неймовірний подарунок у свій день народження - операцію на серці.

Поділитися:
Триває збір історій з нагоди дня народження "Сніданку з 1+1". Записуйте відеоролик у горизонтальному форматі за посиланням.

У «ЖВЛ представляє» розповіли про Вʼячеслава Узелкова, що шокував українців неймовірною новиною у свій день народження. Спортсмен лишив допис про успішну операцію на серці. У своєму instagram тренер опублікував фотографію з лікарняного ліжка з підписом:

«Усім привіт! Я вийшов з наркозу, я з новим серцем і завтра у мене День народження. Ось такий подарунок я отримав від лікарів Київського інституту серця».

Спортсмен не уточнив, яку саме операцію йому робили, та в лютому тренер жалівся на проблеми із серцем. Причиною став професійний спорт. Узелков також відверто зізнавався, як боїться лягати на операційний стіл, але переживання були марними. Ба більше - операція надихнула його повернутися до спорту, але з новою задачею:

«Життя продовжується, значить, я теж допоможу комусь. І, поки лежав у реанімації, вигадав безкоштовний проєкт зі схуднення».

За пару днів Узелков планує відновитися та повернутися до роботи.

Дивіться більше цікавих новин про життя знаменитостей у проєкті "ЖВЛ представляє" в "Сніданку з 1+1", що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі