«До сліз»: юна українка, яка обрізала довге волосся на концерті Артема Пивоварова заради допомоги ЗСУ, зворушила Мережу

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Артем Пивоваров розчулив відео юної українки, яка відрізала довге волосся на його концерті заради ЗСУ - відео

Юна українка обрізала довге волосся на концерті Артема Пивоварова заради допомоги ЗСУ та зворушила Мережу, повідомляється в сюжеті «ЖВЛ представляє».

Поділитися:

Українка Паола вирішила обрізати своє довге волосся на концерті Пивоварова у Загребі, щоб допомогти українським захисникам.

Дівчинка, яка разом із батьками виїхала з окупації до Хорватії, звернулася до команди співака перед концертом, озвучивши незвичайне прохання – обрізати волосся на сцені під час його виступу. Відео з концерту згодом розмістив на своїй сторінці в Instagram сам Пивоваров.

«Ти хочеш допомогти, але не знаєш, як це зробити. І твоя ідея полягала в тому, що ти маєш неймовірно довге волосся і ти хочеш з ним сьогодні попрощатися, правильно? Знаю, як ти хвилюєшся, знаю, як ти не хочеш цього робити, але це твоє бажання бути корисною та допомогти нашим козакам та козачкам, які захищають нашу країну. Це приклад свідомості нашого молодого покоління. Тому що я щиро вірю, що за такими людьми, як ви, майбутнє України», - заявив співак зі сцени, щоби підтримати дівчинку в її рішенні.

Артем Пивоваров

pivovarovmood/Instagram

У коментарях до відео українці подякували Паолі за сміливість та підтримку ЗСУ:

«Дуже сильний героїчний вчинок. Наше свідоме покоління», «Велика повага до такої сміливої ​​дівчинки», «Дуже сильно! Сміливий вчинок дівчинки та приклад для багатьох людей», «Волосся відросте, а ось вчинок заради чого це робилося залишиться в серці назавжди! Маленькі незламні українці! Майбутнє нашої країни!», «Це дуже сильний вчинок, я плакав, коли слухав і дивився», «До сліз», - пишуть у Мережі.

Дивіться зворушливе відео з концерту Пивоварова у випуску «ЖВЛ представляє» у «Сніданку з 1+1», який виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі «1+1 Україна».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі