Королівський бал у стилі Бріджертонів: Дженніфер Лопес із розмахом відсвяткувала своє 55-річчя

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Дженніфер Лопес приголомшила грандіозним святкуванням свого 55-річчя, на якому був відсутній Бен Аффлек - фото
Instagram

Дженніфер Лопес приголомшила грандіозним святкуванням свого 55-річчя, на якому був відсутній Бен Аффлек

Поділитися:

Американська співачка та актриса Дженніфер Лопес напередодні відсвяткувала свій день народження і з цієї нагоди організувала грандіозну вечірку, повідомляється в сюжеті ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1.

Лопес, якій виповнилося 55 років, запросила близьких друзів та родичів на королівський бал у стилі гучного серіалу Бріджертони. При цьому на святкуванні був відсутній її чоловік, актор та режисер Бен Аффлек.

На своїй сторінці в Instagram Лопес опублікувала відео, продемонструвавши, як пройшла розкішна вечірка з бальними танцями, оркестром та вражаючими вбраннями.

Співачка також подякувала шанувальникам за привітання в емоційному дописі та зазначила, що фани стали для неї підтримкою у непрості часи.

«Усю минулу ніч і сьогодні вранці я бачила усі ваші привітання з днем ​​народження, гарні відео та пости з усього світу. Я сміялася, посміхалася, і не могла стримати сліз, а коли побачила білборд на Таймс-Сквер, то була просто вражена. У мене справді найкращі, найдивовижніші шанувальники у світі. Я ніколи не зможу висловити, наскільки я зворушена і наскільки неймовірно щаслива, що ви всі є частиною мого життя», - написала Лопес.

Нагадаємо, у ЗМІ раніше повідомлялося, що Лопес та Аффлек розлучаються. Більше того, вони вже виставили свій спільний особняк на продаж. Лопес та Аффлек хочуть виручити за особняк з 12 спальнями та 24 ванними кімнатами 68 мільйонів доларів — на 8 мільйонів доларів більше, ніж вони заплатили, коли придбали його у 2023 році.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Через його роздратований вигляд»: інсайдери розповіли, чому Дженніфер Лопес хоче розлучитися з Беном Аффлеком

Новини по темі