Заговорила про закоханість: Катерина Кухар натякнула на новий роман на тлі чуток про розлучення

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Катерина Кухар несподівано натякнула на новий роман, але не підтвердила чутки про розлучення - відео
ekaterinakukhar_official/Instagram

Катерина Кухар несподівано натякнула на нові стосунки, але так і не підтвердила чутки про розлучення

Поділитися:

Українська балерина Катерина Кухар натякнула на новий роман на тлі чуток про розлучення із чоловіком Олександром Стояновим, повідомляється у сюжеті ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1.

Кухар опублікувала на своїй сторінці в Instagram відеоролик, присвячений закінченню літа. У відео можна побачити загадкового чоловіка, в якому фоловери впізнали перукаря та стиліста Олександра Левинського. Крім того, у публікації Кухар несподівано заговорила про закоханість.

«Після всіх подій цього тижня виникає бажання зануритися у приємні спогади про літо… Адже це було, як маленьке життя… з перемогами та розчаруваннями, роботою та відпочинком, закоханістю, дітьми, друзями, прогулянками улюбленим містом та купою нових знайомств!», - написала балерина.

Нагадаємо, чутки про розлучення з Олександром Стояновим з'явилися восени минулого року. Роман пари розпочався у 2006 році, а офіційно вони узаконили стосунки лише через 10 років.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чутки про розлучення і неоднозначні дописи в мережі: що відомо про стосунки Катерини Кухар і Олександра Стоянова

Новини по темі