Klavdia Petrivna, Jerry Heil та інші: Forbes назвав найуспішніших українців до 30 років

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Klavdia Petrivna, Jerry Heil та інші: Forbes назвав найуспішніших українців до 30 років
klavdia_petrivna/Instagram

Klavdia Petrivna стала наймолодшою ​​учасницею списку Forbes «30 до 30»

Поділитися:

Український журнал Forbes представив список «30 до 30», відзначивши молодих українців, які вже визначають майбутнє країни, повідомляється в сюжеті ЖВЛ Представляє в Сніданку з 1+1.

До рейтингу увійшли молоді українці, які найбільше дивували та надихали своїми досягненнями протягом останнього року. Серед них – співачки Klavdia Petrivna та Jerry Heil, а також ветеран Олександр Будько з позивним «Терен» та поетка-військовослужбовиця Оксана «Ксена» Рубаняк.

Цікаво, що загадкова Klavdia Petrivna, якою, як виявилося, є 19-річна Соломія Опришко, стала наймолодшою ​​учасницею списку.

Як зазначили в Forbes, майже третину цьогорічного списку склали військові, ще третина – молоді спортсмени та бізнесмени.

«Наш цьогорічний список – яскраве відображення соціального контракту, озвученого на початку року Володимиром Зеленським: «Або воюєш, або працюєш». Майже третина списку – військові. Але і в інших категоріях чимало лауреатів списку тісно дотичні до Сил оборони», - прокоментували список його автори.

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У капелюсі та ефектній масці з каменів: Klavdia Petrivna вперше показала своє обличчя

Новини по темі